Bekijk de uitzending van Pauw terug

Vr 20 december 2019 | 00:15 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Vr 20 december 2019
Tijd
00:15 tot 01:15
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/23467553

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Eerbetoon aan Jules Deelder
Vandaag is Jules Deelder na een kort ziekbed op 75-jarige leeftijd overleden. Bij PAUW brengen burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb, Jan Mulder en Wilfried de Jong een eerbetoon aan de Rotterdamse dichter. Jules stond ook bekend als nachtburgemeester van de stad. Benjamin Herman, Boris van der Lek, Candy Dulfer en Hans Dulfer brengen een muzikale ode aan Jules, die naast dichter ook bekend stond als zanger.

Floor Jansen en Henk Poort over het succes van hun 'Phantom of the Opera'
Een operazanger en een internationaal bekende metalsirene die samen een musicalduet tot DE zomerhit van 2019 maken. Op papier geloof je het niet, maar toch was dat precies wat Nightwish-zangeres Floor Jansen en tenor Henk Poort voor elkaar kregen. Over hun jaar, hun gezamenlijke plannen en natuurlijk voor een uitvoering van Phantom of the Opera, schuiven Henk en Floor vanavond aan bij PAUW.

Harry de Winter over de terugkeer van de wintertijd
‘Toon mij je platenkast en ik zeg je wie je bent’. Met dat motto maakte programmamaker Harry de Winter 177 afleveringen van het programma Wintertijd. Nationale en internationale grootheden als Blondie, Harry Mulisch, Theo van Gogh en Cliff Richard schoven bij hem aan om te praten over de muziek die bepalend is geweest in hun leven. En hoewel Harry tegenwoordig voornamelijk beeldend kunstenaar is en hij eigenlijk op 1 januari met pensioen zou gaan keert het programma na tien jaar terug. Met vijf bijzondere afleveringen waarin o.a Youp van ’t Hek, Marianne Thieme en Arjen Lubach te gast zijn. Vanavond is Harry de Winter bij ons te gast.

Pauw op tv

Talkshow jeroen pauw seizoen.