Bekijk de uitzending van Pauw terug

Di 17 december 2019 | 23:00 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Di 17 december 2019
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/23457082

Onderwerpen van deze uitzending

Linda de Mol en Olga Zuiderhoek over de film 'April, May en June'
Na het ongekende bioscoopsucces van Gooische Vrouwen 1 en 2 komt Linda de Mol met een nieuwe film die ook mede door haar bedacht is en waarin ze zelf een hoofdrol speelt. Olga Zuiderhoek speelt haar vrijgevochten moeder die naast het Linda personage ‘April’ nog twee andere dochters en een zoon heeft met allemaal een verschillende vader. Als moeder ongeneeslijk ziek wordt besluit ze dat ze euthanasie wil plegen. De verhoudingen tussen de zussen komen op scherp te staan, want wie gaat er straks voor hun autistische broer zorgen? Linda en Olga zijn vanavond te gast bij PAUW om te vertellen over de film 'April, May en June' waarin de lach en de traan dicht bij elkaar liggen.

Ferry van Veghel stopt na vijfenhalf jaar als landelijk terrorismeofficier van justitie
Hij maakte de opkomst en ondergang mee van kalifaat, heeft tal van terreurverdachten vervolgd en ons land weten te behoeden voor aanslagen. Landelijk terrorisme-officier van justitie Ferry van Veghel stopt na 5,5 jaar. Vanavond blikken we met hem terug op de afgelopen jaren.

Het Wereldkerstcircus viert 35-jarig jubileum in Carré
Henk van der Meijden en zijn vrouw Monica Strotmann halen jaarlijks ’s werelds beste artiesten naar Nederland voor het grote Wereldkerstcircus. Het spektakel, waaraan vele internationale circusartiesten meewerken, is inmiddels een traditie en gaat al decennia lang mee. Elisa, de dochter van Henk en Monica, is net zo gepassioneerd als haar ouders en neemt straks de productie van hen over. Vanavond zijn ze alle drie te gast bij PAUW!

Mick van Wely met het laatste nieuws over de criminele organisatie rond Ridouan Taghi
Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, is opgepakt. De vreugde bij politie, justitie en nabestaanden uit moordzaken waar hij de hand in zou hebben is groot. Maar terughoudendheid is er ook. Ook na de arrestatie van de de ’Kleine’ of ’Patron’, zoals Taghi in het criminele milieu werd genoemd, willen personen uit de directe omgeving van kroongetuige Nabil B. alleen anoniem reageren. Ze waarschuwen: het gevaar is nog niet over.

Pauw op tv

Talkshow jeroen pauw seizoen.