Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Di 17 december 2019 | 15:55 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Di 17 december 2019
Tijd
15:55 tot 16:59
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/23457071

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

De familie Meiland over hun succesvolle jaar
2019 was hét jaar van de familie Meiland. De reality-serie waarin Martien, Erica, Montana, Maxime en natuurlijk kleine Claire een vervallen kasteel omtoveren tot een echt château is een regelrechte kijkcijferhit en leverde zelfs de Televizier-Ring op. Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie zich voor op kerst en dat kan maar één ding betekenen: Chateau Meiland wordt omgetoverd tot een waar kerstwalhalla. Vanavond bij PAUW geeft de familie Meiland een voorproefje van de nieuwe serie ‘Kerst op Chateau Meiland’.

Ridouan Taghi is vandaag opgepakt in Dubai, bij PAUW het laatste nieuws
Vandaag is de meest gezochte crimineel van Nederland, Ridouan T., in Dubai opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid, als opdrachtgever, bij verschillende moorden. Hij maakt deel uit van crimineel netwerk dat vermoedelijk voor een groot deel draait om de handel in cocaïne. Vanavond bij PAUW het laatste nieuws.

Saskia Belleman over de regiezitting van de zaak tegen tramschutter Gökmen T.
Rechtbankverslaggever Saskia Belleman van de Telegraaf was vandaag aanwezig bij de regiezitting in de zaak tegen Gökmen T., de verdachte van de dodelijke aanslag op de tram in Utrecht van afgelopen maart. De verdachte had vandaag eigenlijk aanwezig moeten zijn tijdens de zitting, maar de rechtbankpresident meldde bij aanvang dat het niet gelukt is hem bij de zitting aanwezig te krijgen. Hij zou met zoveel geweld vanuit de gevangenis naar Utrecht vervoerd moeten worden, dat daar vanaf is gezien. Wat voor signaal geeft dit af aan de nabestaanden en aan het publiek? We praten erover met Saskia, René Verschuur, die zijn dochter Roos verloor door de aanslag en met zijn advocaat, Sébas Diekstra.

Henk Krol opnieuw verkozen als lijsttrekker voor zijn partij 50PLUS
Henk Krol is met grote meerderheid herkozen tot lijstrekker van 50PLUS. Dat is bekend gemaakt op het partijcongres in Apeldoorn. Krol was de enige kandidaat, 89 procent van de leden stemde voor zijn benoeming. Het gaat uitstekend met 50PLUS, de partij staat er goed voor in de peilingen. Vanavond bij PAUW vertelt Krol over zijn plannen en ook vertelt hij wie hij heeft genomineerd voor de 'Gouden Tol'. Wie dat zijn en wat dat betekent vertelt hij bij PAUW.

Pauw Herhaling op tv

Aanslag crimineel netwerk utrecht verdachte nederland advocaat uitzending gevangenis herkozen apeldoorn partijcongres handel dubai kasteel lijsttrekker dochter henk krol 50plus tram kerst serie kandidaat signaal talkshow benoeming jeroen pauw erica televizier-ring martien montana geweld saskia belleman moorden opgepakt plannen zitting peilingen telegraaf de telegraaf de aanslag familie seizoen 2019 genomineerd zaak deze verdacht ridouan taghi chateau meiland taghi.