Bekijk de uitzending van Pauw terug

Vr 29 november 2019 | 23:00 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Vr 29 november 2019
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/23350365

Onderwerpen van deze uitzending

Thierry Baudet blikt vooruit op het partijcongres van Forum voor Democratie
Forum voor Democratie houdt morgen in Barneveld hun partijcongres. Inmiddels bestaat FvD vijf jaar. Vanavond bij PAUW blikt partijleider Thierry Baudet vooruit op het congres en de plannen van de partij. Ook vertelt hij waarom hij denkt dat de nieuwe omroep Ongehoord Nederland noodzakelijk is.

Fidan Ekiz, Nynke de Jong en Marianne Timmer over De IJzersterkste
Schaatsen zit in ons DNA. Zodra het vriest, heeft iedereen het over de Elfstedentocht. Nederland is hofleverancier van schaatskampioenen en nu moeten twaalf Bekende Nederlanders er ook aan gaan geloven. Zij worden door schaatslegendes Marianne Timmer en Rintje Ritsma klaargestoomd voor een ijskoude strijd in het nieuwe programma De IJzersterkste dat vanaf aankomende zaterdagavond te zien is op NPO 1. Programmamaker Fidan Ekiz en journalist Nynke de Jong moesten er ook aan geloven. Ze hebben zich de afgelopen maanden fysiek en mentaal voorbereid voor de ploegenachtervolging, het koningsnummer en de 1500 meter. Vanavond zijn Fidan Ekiz, Nynke de Jong en Marianne Timmer te gast om over dit avontuur te praten.

De tv-week van Rutger Castricum
Iedere vrijdag vragen we iemand om voor ons een week televisie te kijken en zijn of haar favoriete fragmenten mee te nemen. Deze keer is dat presentator Rutger Castricum.

Han van Doorn, Evert van Voorst en Jolanda Lindenberg over start-ups voor ouderen
Start-ups worden vaak bemand door creatieve hippe twintigers die overlopen van de spannende ideeën. Toch? Niet als het aan Han van Doorn (82) en Evert van Voorst (87) ligt. Beiden begonnen ze ver na hun pensioen een start-up. Han bedacht een app die mantelzorgers helpt om hun naasten in de gaten te kunnen houden. Evert ontwikkelde samen met een klaverjas-vriend een speciale bril om makkelijker je ogen te kunnen druppelen. De Leidse onderzoeker Jolanda Lindenberg zette een start-up cursus voor ouderen op, ‘omdat ze een groter netwerk hebben, beter risico’s kunnen inschatten en meer ervaring hebben met papierwerk.’ Samen praten ze ons in PAUW bij over hun wilde plannen.

Pauw op tv

Talkshow seizoen.
Onderwerpen in Pauw