Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Do 28 november 2019 | 15:00 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Do 28 november 2019
Tijd
15:00 tot 16:00
Zender
NPO 2
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Deel-url
gids.tv/23347223

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Waylon over zijn nieuwe album 'Human'
Waylon brengt deze week een nieuw album uit: ‘Human’. Deze persoonlijke plaat gaat over de weg die hij heeft afgelegd, om te komen waar hij nu is. Zijn leven is de afgelopen jaren enorm veranderd. De zanger leefde een bestaan op de weg: van concert naar concert. Maar nu is Waylon geland. Onder andere door de geboorte van zijn dochtertje. Vanavond bij PAUW geeft hij voor het eerst een voorproefje van zijn nieuwe muziek.

Komiek Ronald Snijders over zijn nieuwe schrikkelkalender
Volgend jaar, in 2020, gaan we weer schrikkelen! Voor minder dan 366 dagen doet Ronald Snijders het niet, dus verschijnt nu de tweede editie van zijn 'Schrikkelkalender'. Met extra dagen, lijstjes, nieuwe Jip en Janneke-verhalen, tips om langer te leven en een vernieuwde astrologie. Ronald vertelt vanavond bij PAUW over zijn inspiratie, en geeft voorbeelden.

Xander van der Wulp beschouwt het debat over de Irakese burgerslachtoffers na
Vanavond debatteert de Tweede Kamer over de burgerdoden in Irak. Premier Mark Rutte en minister van Defensie Ank Bijleveld moeten zich verweren tegen lastige vragen: wie wist wat op welk moment? Xander van der Wulp politiek verslaggever van de NOS is erbij en doet bij PAUW verslag.

Bioloog Midas Dekkers over het al dan niet aanlijnen van katten
‘Katten moeten aan de lijn,’ stellen onderzoekers van Tilburg Universiteit Arie Trouwborst en Han Somsen. Volgens hen is de kat wereldwijd de op twee na gevaarlijkste diersoort en een risico voor 367 bedreigde diersoorten. De roofdieren zouden per jaar 140 miljoen slachtoffers maken. Europese regelgeving zegt dat EU-lidstaten verplicht bedreigde diersoorten moeten beschermen van uitsterven. De onderzoekers vinden dat katten daardoor dus aan de lijn moeten, verantwoordelijk minister van Natuur Carola Schouten meldt dat de kat gewoon los mag blijven lopen. Bij PAUW neemt bioloog en kattenliefhebber Midas Dekker het op voor de kat na de nieuwe plannen om dit roofdier aan te lijnen.

Saskia Belleman over de rechtszaak tegen Shurandy S. waartegen 28 jaar gevangenis is geëist
Tegen Shurandy S. is wederom een gevangenisstraf van 28 jaar geëist voor de moord op Reduan B., de broer van kroongetuige Nabil B. Rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman woonde de zaak bij en schuift vanavond aan bij PAUW.

Pauw Herhaling op tv

.