Bekijk de uitzending van Pauw terug

Vr 29 november 2019 | 00:15 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Vr 29 november 2019
Tijd
00:15 tot 01:15
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/23347178

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Regering in gesprek met de KNVB over racisme in het voetbal
Premier Mark Rutte, minister Bruno Bruins van Sport en minister Ferd Grapperhaus van Justitie gaan donderdag in gesprek met de KNVB over racisme in het voetbal. Dit naar aanleiding van de racistische spreekkoren die tijdens de wedstrijd FC Den Bosch – Excelsior te horen waren. Deze waren gericht aan Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. De wedstrijd is daarna tijdelijk stilgelegd. Vanavond bij PAUW zijn Minister Bruins en de KNVB te gast, om te praten over hoe het gesprek is verlopen en wat de politiek zou kunnen betekenen tegen racisme in het voetbal.

Hulp bij anorexia moet beter
De zorg voor anorexiapatiënten moet dringend beter. Dat staat in een advies van K-EET, een groep van kinderartsen en psychiaters die is ingesteld door minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. Vanavond bij PAUW zijn twee meisjes te gast die anorexia hadden, samen met een moeder, kinderarts en psychiater. Zij vertellen wat er beter moet.

Silvan Schoonhoven zag vertrouwelijk strafdossier gezin Ruinerwold in
Telegraaf-journalist Silvan Schoonhoven heeft het vertrouwelijke strafdossier van de spookvader uit Ruinerwold, Gerrit Jan van D., ingezien. Van D. zag zichzelf als God en werd beheerst door angst voor de onreine buitenwereld en door wanen over geesten. Hij onderwierp zijn kinderen en de medewerkers van zijn houtbewerkingsbedrijf aan zijn huiveringwekkende regime. Silvan schuift vanavond aan bij PAUW om er alles over te vertellen.

Piet Paulusma stopt na 23 jaar als weerman
Piet Paulusma neemt op 30 december afscheid van zijn werkgever SBS. Paulusma zal dan, na 23 jaar trouwe dienst, voor ’t laatst te zien zijn in Piets Weerbericht. In de aanloop hiernaartoe gaat hij, des Piets, in alle 12 provincies langs om zijn kijkers te bedanken. En wat hij daarna gaat doen? Dat vertelt de weerman vanavond bij PAUW.

Pauw op tv

.