Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Di 26 november 2019 | 15:00 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Di 26 november 2019
Tijd
15:00 tot 16:00
Zender
NPO 2
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Deel-url
gids.tv/23341018

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Paul van Vliet gaat toch weer het podium op
Eigenlijk had Paul van Vliet (84) zijn 60-jarige carrière al afgerond, maar hij had de deur nog op een kier gelaten voor als er wat leuks op zijn pad zou komen. Dat leuks is gekomen, want hij staat volgende maand en in januari samen met het Noordpool Orkest in het theater. Hij laat zijn bekende liedjes horen en ook leest hij voor uit brieven die hij vorig jaar bundelde in Brieven aan God en andere mensen.” Vanavond zit hij aan tafel om te vertellen over deze aankomende tour.

Marco Kroon over de 100 uur werkstraf die vandaag tegen hem geëist is vanwege een kopstoot
Het OM in Arnhem eist 100 uur werkstraf tegen militair Marco Kroon, drager van de Willemsorde, voor het uitdelen van een kopstoot aan een agent en ‘schennis van de eerbaarheid’ door zijn geslachtsdeel te laten zien tijdens het carnaval in Den Bosch in maart dit jaar. Kroon is hangende zijn strafzaak geschorst door Defensie. Vanavond bij PAUW reageert hij op de strafeis, samen met zijn advocaat Geert-Jan Knoops. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman van De Telegraaf was aanwezig tijdens de zitting en schuift ook aan.

Anna nooshin over haar nieuwe programma 'Mooier wordt het niet'
Wat voor invloed heeft je uiterlijk op je zelfbeeld? Hoe zetten we schoonheid in om succesvol te leven? En waarom moet het allemaal steeds mooier? In het nieuwe BNNVARA-programma ‘Mooier wordt het niet’ onderzoekt Anna Nooshin de steeds groter wordende rol van schoonheid in onze samenleving. In dit vierluik spreekt ze met onder meer Chantal Janzen, Ellen Hoog en Jessie Jazz en ook voert ze in elke aflevering een experiment uit samen met wetenschappelijke experts. Vanavond zit Anna aan tafel bij PAUW en vertelt ze ook welke rol schoonheid in haar eigen leven en carrière speelt.

Oosterbeekse vruchtbaarheidskliniek verwekte minstens 100 kinderen met hetzelfde donorzaad
Een gepensioneerde huisarts runde in de jaren ‘70 en ‘80 in Oosterbeek een eigen vruchtbaarheidskliniek. Daarin verwekte hij naar schatting minstens honderden kinderen met donorzaad. Een van de anonieme donoren, een Oosterbeker van 82 jaar, zou 150 nakomelingen hebben. Te gast bij PAUW donorkinderen Marianne van Bussel, Ilse de Graaf en Inge Poorthuis. Ook Willy Egbers schuift aan, hij is donorvader van tenminste zes kinderen.

Pauw Herhaling op tv

.