Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Do 10 oktober 2019 | 15:35 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Do 10 oktober 2019
Tijd
15:35 tot 16:35
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/23035447

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

Rob Jetten kijkt terug op één jaar fractievoorzitterschap D66

Vandaag is het een jaar geleden dat Rob Jetten fractievoorzitter werd van zijn partij D66. Zijn leiderschap begon precies 365 dagen geleden aan tafel bij Jeroen Pauw. Dit gesprek eindigde toen met de gedenkwaardige tekst: ‘Heb je zelf het idee dat je antwoord geeft op mijn vragen?’ Hoe staat hij er een jaar later voor? En wat zijn zijn plannen voor de toekomst? Blijft hij partijleider of geeft hij het stokje door aan één van de vrouwen in zijn partij? Vanavond bij PAUW kijkt Jetten terug op het afgelopen jaar.

Ron Brandsteder en Patrick Martens gingen samen op road trip voor 'Love for the Campsite'

Ze hadden elkaar nog nooit ontmoet, maar toch maakten Patrick Martens en Ron Brandsteder deze zomer samen een road trip. Samen met acht vrijgezelle vijftigplussers reisden ze met een camper door Denemarken. En dat werd allemaal gefilmd voor het programma ‘Love for the Campsite’. Vanavond bij PAUW vertellen Patrick en Ron over hun kampeeravontuur.

TV-recensent Angela de Jong bespreekt het Televizier-Gala

Welk programma wint de Gouden Televizier-Ring? Wordt het Chateau Meiland, Expeditie Robinson of Beste Zangers? TV-recensent Angela de Jong kijkt naar het Gala en bespreekt de winnaars en verliezers vanavond bij PAUW. Live vanaf het Gala staat ook de winnaar voor onze camera, voor een eerste reactie en felicitaties.

Jongeren zijn ontevreden over seksuele voorlichting op school

Jongeren zijn ontevreden over de seksuele voorlichting die zij krijgen op school. Gemiddeld geven zij de lessen over seks een 5,8. Ze missen informatie over homoseksualiteit, genderdiversiteit of over hoe je met elkaar omgaat in een relatie of tijdens seks. Hoe kan het beter? De 19-jarige Izy Dekker en Nikki Peeters namen als co-onderzoekers van Rutgers en Soa Aids Nederland de proef op de som op hun eigen middelbare school. Vanavond delen zij hun bevindingen bij PAUW.

Pauw Herhaling op tv

.