Bekijk de uitzending van Pauw terug

Za 5 oktober 2019 | 00:20 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Za 5 oktober 2019
Tijd
00:20 tot 01:20
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/23001807

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

Saskia Belleman over de zaak tegen leden van motorclub Caloh Wagoh

Vandaag vindt de hoorzitting tegen leden van de motorclub Caloh Wagoh plaats in de extra beveiligde rechtbank bij Schiphol. Leden worden verdacht van een reeks liquidaties en pogingen daartoe. Volgens het Openbaar Ministerie zijn er ook korte lijntjes met topcrimineel Ridouan Taghi; uit ontsleutelde gesprekken tussen de verdachten zou blijken dat de mocromaffia liquidaties heeft ‘besteld’ bij Caloh Wagoh. Saskia Belleman is in de rechtbank aanwezig en vanavond schuift ze aan bij PAUW om te praten over de ontwikkelingen.

Brexit-speech en beschuldiging van betasting: hoe verliep de week van Boris Johnson?

De Britse politiek raakte weer goed verhit deze week. Boris Johnson hield een belangrijke speech, werd beschuldigd van het betasten van een journalist en kwam met zijn plan voor de Brexit. Het nieuws volgt elkaar zó snel op, dat het niet valt bij te houden. En dat zevenentwintig dagen voordat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie echt gaat verlaten. We maken de balans van deze week op met Groot-Brittanië correspondent Suse van Kleef.

Joop van de Ende en Henny Huisman over 30 jaar commerciële televisie

Deze maand is het dertig jaar geleden dat de commerciële televisie startte in Nederland. Een tijd lang zag het er naar uit dat TV10, het sterrennet van Joop van den Ende, de eerste zou zijn. Maar het werd de underdog, RTL Veronique. Over de tegenstand van toen, het latere enorme succes en de stand van zaken praat Jeroen met ervaringsdeskundigen Joop van den Ende en Henny Huisman.

Pauw op tv

Joop van den ende verenigd koninkrijk openbaar ministerie hoorzitting rechtbank nederland politiek schiphol europese unie televisie kleef motorclub speech koninkrijk liquidaties journalist correspondent groot-brittanië huisman talkshow jeroen pauw ende joop boris henny huisman saskia belleman verdachten brexit boris johnson beschuldiging seizoen week plan tijd zaak zaken lang deze week deze caloh wagoh verdacht korte ministerie.