Bekijk de uitzending van Pauw terug

Wo 5 juni 2019 | 11:25 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Wo 5 juni 2019
Tijd
11:25 tot 12:20
Zender
BVN
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Deel-url
gids.tv/22368189

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Davina Michelle en Barry Hay

Pinkpop is het oudste, onafgebroken georganiseerde festival ter wereld. Komende zaterdag start de 50ste editie, met onder meer Fleetwood Mac, Lenny Kravitz, Elbow en Bastille. De Nederlandse vertegenwoordiging bestaat uit onder meer Golden Earring, die er ook bij waren bij de eerste editie, en debutante Davina Michelle. Over de hoogtepunten van 50 jaar Pinkpop, de meest opmerkelijke fragmenten en de verwachtingen over hun eigen shows, schuiven Earring-zanger Barry Hay en Davina Michelle vanavond aan.

- Najib Amhali, Anuar en Rayen Panday

Anuar maakt samen met mede-cabaretiers Najib Amhali en Rayen Panday een comedyshow over de ramadan. Door grappige verhalen, typetjes en sketches maken ze de ramadan op hun eigen manier toegankelijk voor het publiek. De show is al twaalf keer opgevoerd, en morgen is de ramadan conference om 20:35 te zien op NPO 1. Vanavond is het Suikerfeest, en schuiven de heren aan bij Pauw om over hun show te vertellen.

- Joost Vullings

Politiek verslaggever Joost Vullings volgt het debat in de Kamer over de aardbeving in Groningen van 22 mei jl. Minister Wiebes ligt onder vuur vanwege de trage afhandeling van de schade en vanwege zijn uitspraak over een ‘bevinkje’ in Westerwijtwerd. Ondertussen heeft minister Koolmees naar alle waarschijnlijkheid eindelijk een pensioenakkoord weten te sluiten. Wat houdt dat in voor mensen die graag met pensioen willen?

- Zihni Özdil

GroenLinks Kamerlid Zihni Özdil nam vandaag afscheid. Vanwege een conflict met fractieleider Jesse Klaver over het leenstelsel besloot hij vorige week om te vertrekken en zijn zetel aan de partij terug te geven.

Pauw op tv

Festival ramadan fragmenten suikerfeest golden pinkpop show talkshow hoogtepunten jeroen pauw kravitz lenny publiek start najib amhali barry hay lenny kravitz toegankelijk 50 jaar seizoen seizoen 10 oudste.