Bekijk de uitzending van Pauw terug

Do 16 mei 2019 | 23:15 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Do 16 mei 2019
Tijd
23:15 tot 00:15
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/22258410

Vanavond onder andere in Pauw:

- Gerard Joling, Jamai Loman en Emma Wortelboer

PAUW volgt ook nu weer direct na de halve finale van het Songfestival. Met namens Nederland natuurlijk Duncan Laurence, maar ook met zijn grote concurrenten Rusland, Zwitserland en Zweden. De analisten aan tafel bij Jeroen zijn Gerard Joling, Jamai Loman en Emma Wortelboer. De laatste geeft zaterdag namens de Nederlandse vakjury de punten in de finale-uitzending, maar mag zelf niet stemmen.

- Ali Speksnijder, Wil Vreeburg en Nicoline Janssen- de Niet

“Heb jij nog weleens aan ons gedacht”? Ali Speksnijder schreef een brief aan de moordenaar van haar broer Cornelis. Wie die moordenaar is weet ze niet. De zaak van Cornelis bleef onopgelost. Net zoals 1000 andere zaken in Nederland. Meerdere nabestaanden schreven indringende brieven in de hoop dat de moordenaar van hun geliefden ooit gaan praten. Ook Wil Vreeburg schreef een brief over de moord op haar dochter Caroline en Nicoline Janssen- de Niet over het niet weten wie er schuldig is aan de moord op haar broer Jan. Vanavond vertellen zij erover aan tafel van PAUW.

- Xander van der Wulp en Wouter de Winther

Wordt CDA-leider Sybrand Buma de nieuwe burgemeester van Leeuwarden? En waarom is hij geschikt als de burgervader van de Friese hoofdstad en wat betekent dat voor het CDA? Politiek commentatoren Wouter de Winther en Xander van der Wulp. Vandaag maakte de Telegraaf bekend dat er misdaadcijfers onder asielzoekers worden verdoezelt op het ministerie van Justitie en Veiligheid. Wat betekent dat voor de verantwoordelijke staatssecretaris Mark Harbers?

Pauw op tv

Amsterdam talkshow jeroen pauw seizoen seizoen 10.