Bekijk de uitzending van Pauw terug

Do 16 mei 2019 | 01:15 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Do 16 mei 2019
Tijd
01:15 tot 02:15
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/22253015

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Frits Sissing

Vanavond bij PAUW maakt presentator Frits Sissing bekend hoeveel geld er is opgehaald bij de actie ‘Nederland Staat op tegen Kanker.’

- Angela de Jong en Renate van der Bas

Televisie-recensenten Angela de Jong (AD) en Renate van der Bas (Trouw) maken vanavond de nominaties bekend voor de Zilveren Nipkowschijf.

- Jonathan, Alix, Theo en Willy

Het is een spannende week voor veehouders in Nederland. Een congres van dierenactivisten afgelopen weekend in Amsterdam leidde tot een bezetting bij een varkensboer in Boxtel. Varkensboeren Willy Vos en Theo Vernooij zijn niet te spreken over dit soort acties zijn bang dat hun bedrijven weer belaagd worden. ‘Meat the Victims’-actievoerders Jonathan en Alix schuiven aan om te vertellen over het belang van dit soort acties in Nederland. Ze gaan vanavond bij PAUW met elkaar in debat.

- Peter R. de Vries

Misdaadjournalist Peter R. de Vries staat op de dodenlijst van de meest gezochte crimineel van Nederland, Ridouan Taghi. Tenminste, daar waarschuwde het OM de misdaadjournalist een aantal weken geleden voor. Maar vandaag nam de crimineel zelf contact met de Vries op en ontkende alles. Peter R. de Vries schuift aan om zijn verhaal te vertellen.

Pauw op tv

Amsterdam crimineel debat nederland congres presentator kanker zilveren nipkowschijf bezetting boxtel dodenlijst nominaties veehouders jeroen pauw theo dierenactivisten belang willy weekend misdaadjournalist geld varkensboer frits sissing contact seizoen seizoen 10 week de jong peter r de vries belaagd.