Bekijk de uitzending van Pauw terug

Vr 26 april 2019 | 00:20 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Vr 26 april 2019
Tijd
00:20 tot 01:20
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/22146369

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Jan Mulder

Jan Mulder wil nog lang niet dood. Sterker nog, hij wil voor altijd blijven leven, eeuwig leven. Voor een serie heeft hij onderzoek gedaan naar hoe ver de wetenschap al is om dat te bereiken. Vanavond vertelt hij erover bij PAUW.

- Saskia Belleman

Na elf maanden is er vandaag eindelijk opheldering gekomen over de affaire tussen twee hooggeplaatste kopstukken van het Openbaar Ministerie: OM-topman Marc van Nimwegen en ondergeschikte Marianne Bloos, hoofdofficier van justitie. De commissie-Fokkens deed bijna een jaar lang onderzoek naar de relatie en de gevolgen en de conclusies liegen er niet om. Rechtbankverslaggever van De Telegraaf Saskia Belleman was bij de presentatie en is vanavond te gast bij PAUW.

- Overlast op buslijn door asielzoekers

Vervoersbedrijf Qbuzz is helemaal klaar met de overlastgevende asielzoekers op buslijn 73 tussen Emmen en Ter Apel. Op deze lijn reizen regelmatig lastige asielzoekers mee. Nadat gisteren dit filmpje opdook is de maat vol. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) moet volgens het busbedrijf nu een oplossing bedenken. Aan tafel bij PAUW voorzitter van de ondernemingsraad van Qbuzz Jaap Franken.

- Lilianne Ploumen en Kees van Helden

De Tweede Kamer maakt zich grote zorgen om een plan van pro-life organisatie Schreeuw om Leven. Deze anti-abortus club wil met een camper voor de klinieken zogenaamde counselinggesprekken voeren om vrouwen te weerhouden van abortus. Lilianne Ploumen stelde hier vragen over en wil bufferzones voor de klinieken. Kees van Helden is de directeur van Schreeuw om Leven. Vanavond schuiven ze aan bij Pauw.

- Vertrouwensbreuk bij Forum voor Democratie

Philip de Witt Wijnen interviewde samen met zijn collega Petra de Koning Henk Otten. Hij was de mede-oprichter en tot gisteren de penningmeester van Forum. Het interview stond zaterdag in het NRC en sindsdien is het onrustig in de partij. Vanavond gaf hij via Twitter aan zich per direct terug te trekken als bestuurslid. Welke machtsstrijd speelt zich af tussen Thierry Baudet en Henk Otten? Politiek journalist de Witt Wijnen praat ons bij.

Pauw op tv

Amsterdam vrouwen jan mulder tweede kamer onderzoek justitie koning emmen asielzoekers politiek overlast presentatie opheldering voorzitter abortus ter apel wetenschap camper oplossing journalist forum lilianne ploumen reizen democratie centraal orgaan opvang asielzoekers kopstukken ploumen serie affaire vertrouwensbreuk klinieken jeroen pauw relatie collega tafel qbuzz wijnen baudet schreeuw ondernemingsraad saskia belleman lilianne opvang asielzoekers opvang thierry baudet helden onrustig franken interview dood twitter forum voor democratie telegraaf de telegraaf filmpje vragen seizoen seizoen 10 plan directeur lang deze petra terug voeren organisatie thierry otten zorgen henk otten nimwegen bloos.