Bekijk de uitzending van Pauw terug

Ma 15 april 2019 | 23:20 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Ma 15 april 2019
Tijd
23:20 tot 00:15
Zender
BVN
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Deel-url
gids.tv/22094727

Herhaling. Vanavond start alweer het tiende seizoen van Pauw. Vanuit Amsterdam ontvangt Jeroen Pauw verschillende gasten, waaronder vanavond:

- Hans en Wim Faber

Heel Nederland leefde mee met de familie van Anne Faber. Zij verdween op 29 september 2017 tijdens een fietstocht, dertien dagen later werd Anne dood gevonden. Nu is er een boek. Geschreven door Hans Faber, de oom van Anne met een nawoord van haar vader Wim. Het boek beschrijft de intense zoektocht en de nasleep ervan. Ook het eigen onderzoek van Wim naar onze rechtsstaat komt aan bod.

- Najib Amhali

Twee jaar geleden liep cabaretier Najib Amhali vast. Hij stond op het punt het land in te gaan met een nieuwe show, maar was genoodzaakt om voor het eerst in zijn carrière een theatertour af te zeggen. De reden: hij was verslaafd. Jarenlang leidde hij een dubbelleven om te maskeren dat drank, drugs en gokken hem in hun greep hielden. Nu is hij clean, zit 25 jaar in het vak, en komt hij in zijn theatershow ‘Waar Was Ik?’ met een antwoord op de vraag waar hij de afgelopen twee jaar is geweest.

- Yvon Jaspers

Yvon Jaspers heeft de regels niet overtreden volgens het Commissariaat van de Media. Haar omroep KRO-NCRV is wel onvoldoende zorgvuldig geweest bij het beoordelen van haar nevenfuncties. Ze schuift vanavond aan bij PAUW.

Pauw op tv

Amsterdam drugs gokken cabaretier theatertour theatershow show 25 jaar jeroen pauw drank start najib amhali yvon jaspers jaspers vast seizoen seizoen 10 aflevering 1.