Bekijk de uitzending van Pauw terug

Wo 12 december 2018 | 23:05 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Wo 12 december 2018
Tijd
23:05 tot 00:05
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/21448928

Vanavond onder andere in Pauw:

- Guus Hiddink, Hans Kraay Jr. en Sjoerd Weikamp

Voetbalclub De Graafschap bestaat 65 jaar. Kampioen van de Eredivisie werden ze nooit en ook de beker vind je niet terug in hun prijzenkast. Maar toch is de club niet weg te denken uit het Nederlands voetbal. Er komt nu zelfs een theaterstuk over de club uit de achterhoek, vol anekdotes over onder andere twee legendarische spelers: Guus Hiddink en Hans Kraay Jr. Samen met initiatiefnemer Sjoerd Weikamp en De Graafschap-supporters zitten zij vanavond aan tafel.

- Gerard Joling, Shirma Rouse, Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi

Kom vanavond alvast lekker in de kerststemming bij PAUW. Een aantal vaste gasten verzorgen een spetterend optreden en ze pakken flink uit! Ook vertellen ze hoe het kerstfeest vroeger bij hen thuis werd gevierd. Aan tafel: Gerard Joling, Shirma Rouse, Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi. Gaat dat zien!

- Gerald Roethof en Saskia Belleman

Advocaat van Jos B. Gerald Roethof en rechtbankverslaggever Saskia Belleman van de Telegraaf over de zaak-Nicky Verstappen.

Pauw op tv

Voetbal eredivisie advocaat kampioen gerard joling beker voetbalclub guus hiddink verzorgen achterhoek de graafschap 65 jaar hiddink verstappen meijden jeroen pauw tafel kerstfeest wibi soerjadi saskia belleman graafschap joling optreden henk van der meijden sjoerd gerald roethof telegraaf de telegraaf seizoen thuis terug.