Bekijk de uitzending van Pauw terug

Wo 16 mei 2018 | 23:00 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Wo 16 mei 2018
Tijd
23:00 tot 00:05
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/20227172

Vanavond onder andere in Pauw:

- Thierry Baudet

Hij werkte er 3,5 jaar aan, maar nu is het er: de nieuwe roman van Thierry Baudet: 'Van elk waarheen bevrijd'. Een verhaal waarin Baudet in de huid is gekropen van cellist Philippe Gautier, een babyboomer die is opgegroeid in de jaren 60 en vanuit het hedendaagse Parijs nadenkt over de idealen van zijn generatie en dilemma's als ouder worden. Een verhaal over muziek, kunst, de erfenis van de Tweede Wereldoorlog en hulpeloze verliefdheid. Vanavond vertelt Baudet bij Pauw over zijn gloednieuwe roman.

- Patty Brard

Zeven BN'ers gaan in het tv-programma BN'ers in Therapie sessies volgen met psychiater Esther van Fenema. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 75 procent van de jongeren overweegt een bezoek te brengen aan een psycholoog, maar een deel niet gaat vanwege het taboe dat erop heerst. Dat taboe moet worden doorbroken en één van de BN'ers die dat wil doen is Patty Brard. Ze vertelt er vanavond alles over bij Pauw.

Pauw op tv

Kunst tweede wereldoorlog parijs muziek onderzoek wereldoorlog roman huid ouder worden erfenis taboe psychiater tv-programma talkshow therapie jeroen pauw opgegroeid baudet patty brard thierry baudet jongeren psycholoog verliefdheid seizoen seizoen 8.