Bekijk de uitzending van Pauw terug

Di 31 oktober 2017 | 23:05 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Di 31 oktober 2017
Tijd
23:05 tot 00:05
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/18914124

Vanavond onder andere in Pauw:

- Ronald Giphart en Folgert Karsdorp

Kan je samen met een robot een boek schrijven? Ronald Giphart heeft het gedaan, geholpen door de schrijfrobot van Folgert Karsdorp.

- Miss Montreal

Nieuwe plaat (‘Again’), clubtour die net is afgetrapt en weer in een jurystoel van The Voice of Holland. Miss Montreal (Sanne Hans) heeft het er maar druk mee. En dan moeten haar festival Bierpop en het tienjarig Miss Monteal-jubileum nog komen. Genoeg stof voor een gesprek aan tafel met Sanne.

- Dionne Stax en Annemiek Doeksen

Voor de zesde keer zendt Omroep Max morgenavond het programma Operatie Live uit. In deze live-uitzending is de kijker getuige van een borstreconstructie met eigen weefsel bij borstkanker. De operatie begint al overdag en bestaat uit twee delen: de verwijdering van het borstklierweefsel en een reconstructie van de borst met eigen weefsel uit de buikwand. Tijdens de uitzending kunnen kijkers live het tweede deel van de operatie volgen. Dionne Stax presenteert de uitzending. Naast de live operatie krijgt de kijker een interactief college voorgeschoteld. Ook is het mogelijk om op een tweede scherm mee te kijken door de bril van de plastisch chirurg. Vanavond is Dionne samen met oncologisch chirurg Annemiek Doeksen te gast om vooruit te blikken op deze bijzondere tv-uitzending.

- Angela de Jong, Joyce Roodnat, Cat Smits en Ivonne Leenhouwers

#metoo wordt vervolgd. Gisteravond was Gijs van Dam te gast, die door Jelle Brandt Corstius wordt beschuldigd van verkrachting. Van Dam ontkende de beschuldigingen. Tv-recensent Angela de Jong is blij dat Van Dam zijn verhaal gedaan heeft omdat hij hiermee aantoont dat de discussie #metoo is ontspoord. Advocaat Ivonne Leenhouwers vindt het gevaarlijk dat ‘slachtoffers’ in de media met beschuldigingen komen en niet eerst aangifte doen. Daardoor zijn vermeende daders meteen veroordeeld. NRC-journalist Joyce Roodnat ziet dat de #metoo wordt gekaapt door mannen terwijl het hier gaat over het belang van vrouwen en kijkt samen met actrice Cat Smits terug op wat #metoo heeft veroorzaakt op een positieve manier.

Pauw op tv

Vrouwen verkrachting aangifte bril robot daders live advocaat discussie uitzending media borstkanker festival ontspoord operatie omroep montreal weefsel actrice reconstructie the voice the voice of holland holland borst ronald giphart talkshow doeksen jeroen pauw chirurg tafel plastisch belang kijker giphart scherm gevaarlijk college omroep max boek dionne stax jelle brandt corstius joyce roodnat miss montreal karsdorp #metoo gijs van dam.