Bekijk de uitzending van Pauw terug

Ma 25 september 2017 | 23:00 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Ma 25 september 2017
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/18676978

Vanavond onder andere in Pauw:

- Annemiek van Vleuten

De derde dinsdag van september was dit jaar meer dan Prinsjesdag. Het was de dag dat Annemiek van Vleuten zichzelf tot koningin van de tijdrit kroonde, op het WK wielrennen in Noorwegen. De snelste wielrenster ter wereld schuift vanavond aan om te praten over haar ongelooflijke carrière. Over vallen (in Rio), opstaan en weer keihard doorgaan.

- Albert Verlinde

Zondag is de musical Was getekend, Annie M.G. Schmidt in premiere gegaan. In deze musical gaat Flip van Duijn, de zoon van Annie, op zoek naar antwoorden op vragen die hij zijn moeder tijdens haar leven niet kon of durfde te stellen. Albert Verlinde is de producent van de musical en hij komt vertellen waar zijn fascinatie voor Annie M.G. Schmidt vandaan komt. De musical is gebaseerd op Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt, de biografie van Annejet van der Zijl.

- Lilianne Ploumen

Lilianne Ploumen (PvdA) stopt als Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Voor haar inzet op het gebied van vrouwen- en meisjesrechten wereldwijd ontvangt ze de Aletta Jacobsprijs 2018.

- Ybeltje Berckmoes

Ybeltje Berckmoes schreef een boek over haar tijd als VVD-Tweede Kamerlid. En dat leest als een afrekening.

Pauw op tv

Koningin wielrennen minister noorwegen olympische spelen biografie wereldkampioenschap kamerlid prinsjesdag annemiek van vleuten handel ontwikkelingssamenwerking musical wk wielrennen lilianne ploumen ploumen tijdrit albert verlinde talkshow wereldwijd afrekening jeroen pauw tijdrijden verlinde opstaan vleuten lilianne boek annejet van der zijl van vleuten moeder schmidt vragen.