Bekijk de uitzending van Pauw terug

Za 26 november 2016 | 00:15 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Za 26 november 2016
Tijd
00:15 tot 01:15
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2016
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/16727838

Vanavond onder andere in Pauw:

- Jeroen Stekelenburg en Gregory Sedoc over de documentaire 'I Am Bolt'

In de documentaire 'I Am Bolt', die maandag in première gaat, wordt de snelste man ter wereld Usain Bolt gevolgd bij de Olympische Spelen in Londen en Rio. Sportverslaggever Jeroen Stekelenburg en oud-athleet Gregory Sedoc bekeken voor ons de documentaire.

- Drie jongeren over de scheiding van hun ouders

Kinderen moeten minder vaak de dupe worden van een uit de hand gelopen scheiding van hun ouders. Dat staat in een plan van familierechters dat afgelopen donderdag werd gepubliceerd. In Pauw praten vanavond drie jongeren over de scheiding van hun ouders, waar ging het mis en hoe had het beter gekund? Te gast zijn Julia Koot (19), Daan Klop (22) en Jennifer Jansink (21).

- Topstuk Museum Volkenkunde blijkt vals te zijn

Het zou gaan om een schedel afkomstig van de Mixteken, een oud Mexicaans indianenvolk. De met steentjes ingelegde schedel zou uit 1300 na Chr. afkomstig zijn. Het topstuk is sinds 1963 in het Museum Volkenkunde in Leiden te zien maar blijkt nu een vervalsing. Martin Berger, conservator van het museum, ontdekte het.

Pauw op tv

Museum sportverslaggever londen olympische spelen leiden documentaire gregory sedoc usain bolt scheiding jeroen stekelenburg première vervalsing 1963 schedel jeroen pauw bolt usain stekelenburg kinderen jongeren ouders julia.