Bekijk de uitzending van Pauw terug

Ma 31 oktober 2016 | 23:00 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Ma 31 oktober 2016
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2016
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/16562483

Vanavond onder andere in Pauw:

- Strafzaak Geert Wilders

Vandaag is de strafzaak tegen Geert Wilders begonnen om zijn minder Marokkanen-uitspraken, in totaal zijn er 6474 aangiftes gedaan. Bij ons te gast strafrechtadvocaat Gerard Spong, met hem bespreken we de zaak. Wat kunnen we komende zittingsdagen verwachten?

- Rob Timmerman en Arianne Kattenberg over vluchtelingenwerk op Lesbos

Rob Timmerman en Arianne Kattenberg zijn beide werkzaam bij Stichting Bootvluchteling. Rob werkt als coördinator van het reddingsteam op zee en Arianne is werkzaam als medical op Lesbos. Vanavond vertellen ze bij Pauw over hun werk, de verhalen die ze horen en wat dit met ze doet.

- Sofie van den Enk over presidentsverkiezingen Amerika

Nog 8 dagen en dan gaat Amerika naar de stembus. Clinton en Trump staan nagenoeg gelijk in de peilingen. Wat hebben ze nog achter de hand om de ander te verslaan? Sofie van den Enk volgt het op voet.

- Henk Kuipers wordt lijsttrekker van politieke partij Rechtdoor

De voorman van motorclub No Surrender Henk Kuipers wordt lijsttrekker van politieke partij Rechtdoor. De motorbaas wil bij de komende Tweede Kamerverkiezingen minimaal één zetel veroveren. Vanavond schuift hij aan bij ons aan tafel om zijn speerpunten te presenteren.

Pauw op tv

Amerika presidentsverkiezingen tweede kamerverkiezingen arianne kuipers geert wilders stembus motorclub aangiftes lijsttrekker strafzaak gerard spong no surrender vluchtelingenwerk bootvluchteling clinton jeroen pauw spong surrender tafel reddingsteam trump lesbos sofie van den enk peilingen stichting bootvluchteling presenteren politieke partij.