Bekijk de uitzending van Pauw terug

Ma 31 augustus 2015 | 23:00 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Ma 31 augustus 2015
Tijd
23:00 tot 23:55
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2015
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/13993475

Vanavond is Jeroen Pauw weer terug met een nieuw seizoen van zijn dagelijkse talkshow Pauw, live vanuit Amsterdam. De gasten in deze uitzending zijn onder andere:

- Albert Verlinde over het komende theater- en tv-seizoen

Hij is al vijftien jaar de machtigste man van de showbizz. Sinds een klein jaar staat hij ook nog aan het hoofd van het grootste musicalbedrijf van het land. Albert Verlinde beleefde op zijn zachtst gezegd een turbulente periode. Met de Uitmarkt dit weekend en de start van het nieuwe televisie-seizoen kijkt Albert Verlinde weer vooruit. Wat mogen we dit jaar verwachten en hoe lukt het de man met twee topbanen om mee te gaan met de tijdgeest?

- Sophie Hilbrand duikt in de wereld van de botox

Veel vrouwen voelen de druk om er jonger uit te zien. Ze spuiten zich vol met botox of nemen fillers. De meest naturelle presentatrice van Nederland, Sophie Hilbrand, dook in die wereld. Ze vroeg bekende en onbekende Nederlanders of zij de druk voelen om rimpelloos door het leven te gaan. Vanavond vertelt ze over haar nieuwe programma: Sophie in de kreukels.

- Aantal vluchtelingen neemt steeds harder toe

De Angolese kinderen Gláucio en Márcia mogen in Nederland blijven. Dat heeft het Ministerie van Veiligheid en Justitie vanavond bekend gemaakt. In Pauw een gesprek met Margarita Alexandrova. De 17-jarige kan elk moment opgepakt worden om te worden uitgezet naar Oezbekistan. Jeroen spreekt ook met D66-leider Alexander Pechtold over de vraag wat de regering moet doen met de steeds groter wordende groep vluchtelingen. De rug recht houden en niet nog meer mensen toelaten, is de mening van VVD-raadslid Bart Suijkerbuijk. Trees Zwienenberg woonde naast een AZC en zegt de laatste jaren steeds meer overlast te hebben gehad. Voor Kim Wolting zijn de gevolgen heel concreet. Steeds weer komt zij niet in aanmerking voor een woning, omdat mensen met een verblijfsvergunning voorrang krijgen.

Pauw op tv

Amsterdam vrouwen veiligheid pechtold alexander pechtold justitie nederland vluchtelingen live overlast uitzending regering presentatrice spuiten veiligheid en justitie uitmarkt verblijfsvergunning botox albert verlinde ministerie van veiligheid en justitie talkshow jeroen pauw verlinde harder weekend kinderen showbizz opgepakt hoofd start sophie hilbrand oezbekistan woning.