Bekijk de uitzending van Pauw terug

Ma 11 mei 2015 | 15:55 Pauw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw gemist? Bekijk hier naar Pauw gemist.

Pauw

Datum
Ma 11 mei 2015
Tijd
15:55 tot 16:55
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2015
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw gemist
Deel-url
gids.tv/13280332

Vanavond in Pauw:

-Dolf Jansen neemt de week door

Het is weer vrijdag! Hoog tijd om vanavond de week door te nemen met cabaretier Dolf Jansen! Wat viel hem op deze week?

-Onverwacht grote zege van David Cameron

Niemand had het verwacht, maar gisteren kwam de Britse premier David Cameron als grote winnaar uit de bus. Zijn partij behaalde maar liefst 316 zetels in de peiling, bijna genoeg voor een meerderheid. Wat zijn de gevolgen van deze uitslag en keert Engeland zich nu met een vervroegd EU-referendum definitief af van Europa? In Pauw een gesprek met politicus Felix Rottenberg, correspondent Lia van Bekhoven en Henk van Klaveren, oud-campagnemedewerker van Nick Clegg.

-Bart Chabot geeft 'Triggerhappy' een nieuw einde

Nooit eerder gebeurde het in de literatuur, maar Bart Chabot doet het gewoon. Hij had het gevoel dat er iets miste in zijn debuutroman 'Triggerhappy' en schreef onder andere een nieuw einde. Niet dat de eerste versie van het boek niet goed was, maar in de nieuwe druk staat het zoals hij het eigenlijk bedoeld had. Het boek is met negentienduizend nieuwe woorden een derde dikker geworden. Kan de oude versie nu de prullenbak in?

-Frits van Amersfoort brengt racetalenten naar de top

Frits van Amersfoort heeft een neusje voor racetalent. Giedo van der Garde, Tom Coronel én Jos en Max Verstappen; allemaal komen ze uit zijn stal. Max Verstappen ontwikkelde zich razendsnel bij Van Amersfoort Racing en maakte onlangs zijn debuut in de Formule 1, als jongste coureur ooit.
En ook nu rijdt er weer een grote naam in het team. Mick Schumacher, zoon van race-legende Michael Schumacher, is nog maar vijftien jaar oud maar wordt een gouden toekomst voorspeld. Hoe herken je een toptalent? Frits van Amersfoort geeft antwoord in Pauw.

Pauw op tv

David cameron amersfoort engeland formule 1 stal politicus giedo van der garde uitslag winnaar peiling coureur correspondent cabaretier literatuur debuut michael schumacher schumacher gouden klaveren nick clegg max verstappen verstappen tom coronel jeroen pauw britse premier garde coronel clegg prullenbak rottenberg cameron premier boek felix rottenberg lia van bekhoven team.