Bekijk de uitzending van Pauw & Witteman Herhaling terug

Vr 24 mei 2013 | 16:00 Pauw & Witteman Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw & Witteman Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw & Witteman Herhaling gemist.

Pauw & Witteman Herhaling

Datum
Vr 24 mei 2013
Tijd
16:00 tot 17:00
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Presentatie
Jeroen Pauw, Paul Witteman
Twitter hashtag
#penw
Officiële Twitter
@pauwenwitteman
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Pauw & Witteman Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/9188875

Vanavond bij Pauw & Witteman:

- Quirine Eijkman

De Britse premier Cameron zei vandaag op een persconferentie dat de 'moordaanslag van gisteren ziekmakend was'. Cameron zei verder dat Groot-Brittannië door zal gaan met het bestrijden van terrorisme.

Terrorisme-expert Quirine Eijkman doceert aan de Universiteit Leiden waar ze onderzoek verricht op het gebied van mensenrechten en veiligheid, rechtssociologie en contra-terrorisme. Daarnaast is ze voorzitter van het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM). Vanavond in Pauw & Witteman bespreekt ze de brute moordaanslag op de Britse militair.

- Johan Bolhuis

Johan Bolhuis is hoogleraar Cognitieve Neurobiologie aan de Universiteit Utrecht. Hij doet al twaalf jaar onderzoek naar vogelzang en betoogt dat mensen op dezelfde wijze leren praten als zangvogels leren zingen. In maart dit jaar is zijn nieuwste boek Birdsong, Speech, and Language verschenen.

Vanavond in Pauw & Witteman praat Johan Bolhuis over zijn nieuwste bevindingen in Birdsong, Speech, and Language.

- Eelco Bosch van Rosenthal

De Amerikaanse president Barack Obama houdt vandaag een toespraak in het Congres over zijn strijd tegen terreur. Daarbij staat ook de transparantie van het beleid rond de nationale veiligheid op de agenda.

Eelco Bosch van Rosenthal was jarenlang correspondent in de Verenigde Staten voor de NOS. Vanavond in Pauw & Witteman gaat hij in op de toespraak van de Amerikaanse president en diens strijd tegen terrorisme.

Pauw & Witteman Herhaling op tv

.