Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Wo 12 juni 2019 | 15:20 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Wo 12 juni 2019
Tijd
15:20 tot 16:25
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/22405309

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Johan Derksen

Grolloo, in Drenthe, is heilige grond als het gaat om de blues in Nederland. Vanuit dit dorpje leerde Harry Muskee met zijn band Cuby + Blizzards de Hollanders wat the blues nou eigenlijk is. Het is niet toevallig ook de woonplaats van Johan Derksen, die nu zo ongeveer in zijn achtertuin het belangrijkste bluesfestival van Nederland organiseert. De vierde editie van Holland International Blues Festival (14 en 15 juni) kent grote namen als Van Morrison, ZZ Top en Jonny Lang. Maar ook jonger talent, als St. Paul & The Broken Bones en Gary Clark junior. Johan Derksen, die op diverse regionale zenders te horen is met muziekprogramma’s, schuift vanavond aan over zijn festivalkindje, en zijn grote held Van Morrison.

- Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks

Vanmiddag begint dan eindelijk ook voor het Nederlands vrouwenvoetbalelftal het WK voetbal in Frankrijk. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman neemt het in Le Havre op tegen Nieuw-Zeeland (aftrap 15.00 uur). Hoe zijn de Leeuwinnen van start gegaan? Dat bespreken we met oud-international Anouk Hoogendijk en sportpresentatrice Hélène Hendriks.

- Lisa Westerveld, Paul Weustink en Peer van der Helm

Nadat het verhaal over de zelfgekozen dood van 17-jarige Noa Pothoven de wereld over ging, laait het debat over jeugdzorg weer op in Nederland. Paul Weustink is bang dat zijn dochter de volgende is. Samen met psycholoog Peer van der Helm en GroenLinks kamerlid Lisa Westerveld luidt hij de noodklok. Er moet dringend iets veranderen in ons jeugdzorg systeem.

- Peter Kee

Vanavond bij Pauw politiek redacteur Peter Kee over Geert Wilders, die een parlementaire enquête wil naar de rol van voormalig minister Opstelten bij zijn strafproces over zijn ‘minder-Marokkanen’-uitspraken. De PVV-leider is ervan overtuigd dat de toenmalig minister van Justitie heeft aangestuurd op vervolging.

Pauw Herhaling op tv

Voetbal frankrijk talent debat groenlinks minister justitie nederland wk voetbal politiek drenthe vervolging opstelten nieuw-zeeland anouk jeugdzorg geert wilders festival kamerlid anouk hoogendijk helm minister van justitie dochter minister opstelten holland pvv-leider woonplaats bondscoach talkshow parlementaire jeroen pauw achtertuin strafproces international noodklok systeem hendriks hoogendijk lisa johan derksen westerveld leeuwinnen derksen start dood harry muskee morrison namen wiegman sarina wiegman sarina le havre broken bones hélène hendriks psycholoog seizoen seizoen 10 lang.