Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Do 30 mei 2019 | 12:10 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Do 30 mei 2019
Tijd
12:10 tot 13:10
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/22334346

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Gegard Mousasi en Bert Kops

Mixed Martial Arts is de hardste vechtsport die er is. Het strijdtoneel is een gevecht in de kooi. Nederland heeft al jaren een unieke vechter. Gegard Mousasi is de huidige Bellator wereldkampioen in het middengewicht en wordt internationaal gezien als een van de beste vechters in zijn klasse. Zijn nominatie door de internationale MMA-organisatie voor ‘Fighter of the Year’ is daarom volgens zijn trainer Bert Kops enorm verdiend. ‘Mousasi is uniek. In de kooi is hij bijna onverslaanbaar, daarbuiten is hij de rust zelve en de ultieme gentleman’. Beiden zijn vanavond te gast in Pauw.

- Erica Renkema en Martien Meiland

In het programma Ik Vertrek zijn er door de jaren heen meerdere onvergetelijke deelnemers voorbij gekomen. Maar de aflevering waarin het koppel Martien en Erica een Frans kasteel verbouwen tot een Chambres D’hotes is misschien wel de favoriet. Nu is het dertien jaar later tijd voor een nieuw avontuur en een eigen TV serie.

- Mick van Wely

Na jaren van gewelddadige en intimiderende incidenten wordt motorclub Hells Angels wordt in Nederland verboden, zo oordeelde de rechter vandaag. Hoe heeft het zover kunnen komen? En gaat dit de clubs echt stoppen? Misdaadverslaggever Mick van Wely schuift aan.

- Henk Nijboer, Jacqueline Imminga en Ahmet Gökçe

Ahmet Gökçe is directeur van het gastouderbedrijf dat centraal staat in de zaak over de stopgezette kindertoeslag. Volgens staatssecretaris Snel (D66) van Financiën heeft het bedrijf verkeerd gehandeld. Volgens Gökçe is dat niet zo, maar moest hij wel opeens talloze boze ouders te woord staan. Jacqueline Imminga is de eigenares van kinderopvang Busykids in Almere. Zij merkte dat allochtone ouders oneerlijk behandeld worden ten opzichte van autochtone ouders. Kamerlid Henk Nijboer (PvdA) stoort zich aan de harde houding van de overheid in deze zaak. Vanavond zitten ze bij Pauw met enkele gedupeerde ouders.

Pauw Herhaling op tv

Staatssecretaris overheid nederland almere rechter favoriet incidenten kamerlid motorclub arts henk nijboer kinderopvang vechtsport kasteel wereldkampioen kooi serie trainer hells angels talkshow jeroen pauw avontuur erica kindertoeslag deelnemers verbouwen nijboer martien hells nominatie angels mick van wely vertrek ahmet gegard mousasi bert kops gevecht koppel ouders mixed martial arts ik vertrek internationaal seizoen seizoen 10 internationale tijd zaak directeur deze rust staatssecretaris snel.