Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Di 23 april 2019 | 15:55 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Di 23 april 2019
Tijd
15:55 tot 16:57
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/22133552

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Beatrice de Graaf

Met bijna 300 doden en 500 gewonden behoren de recente aanslagen op Sri Lanka tot de meest bloedige van de afgelopen tijd. Hoogleraar en terrorisme-expert Beatrice de Graaf praat ons bij over de mogelijke daders, de achtergronden en de terrorisme-trends waartoe deze aanslagen op kerken behoren.

- Klaas Dijkhoff

Als het aan fractievoorzitter Klaas Dijkhoff ligt gaat de VVD een andere koers varen. De scherpte moet terug. Zaterdag presenteerde hij een discussiestuk ‘Liberalisme dat werkt voor mensen’. Ook heilige huisjes als vrijheid van onderwijs en godsdienst staan ter discussie. Vanavond licht hij z’n plannen toe bij Pauw.

- Anna Drijver en Frank Lammers

XTC-labs, drugsafval, liquidaties en undercoveracties zijn de ingrediënten van de eerste Nederlands-Vlaamse Netflix-serie ‘Undercover’. De drugsproblematiek houdt het zuiden van Nederland al tijden stevig in de greep. Een fictieve versie van die realiteit, met hoofdrollen voor Anna Drijver en Frank Lammers is vanaf volgende week te zien op Netflix. Vanavond schuiven ze aan bij Pauw.

- Laidback Luke

Een jaar geleden kwam een van s ’werelds grootste DJ’s en muziekproducers, Avicii, door zelfdoding om het leven. Hij ging gebukt onder de gevolgen van stress, alcoholmisbruik en het moordende reisschema dat bij het DJ-bestaan komt kijken. Aan tafel vanavond vriend, mentor en collega Laidback Luke over wat de dood van Avicii in de muziekindustrie teweeg heeft gebracht.

Pauw Herhaling op tv

Amsterdam drugsafval nederland onderwijs aanslagen daders discussie vrijheid fractievoorzitter graaf netflix kerken liquidaties muziekindustrie zelfdoding hoogleraar sri lanka klaas dijkhoff jeroen pauw collega tafel terrorisme-expert alcoholmisbruik koers gewonden plannen vriend dood anna drijver beatrice de graaf frank lammers stress godsdienst varen avicii seizoen seizoen 10 kijken week tijd deze terug huisjes.