Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Vr 17 november 2017 | 15:25 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Vr 17 november 2017
Tijd
15:25 tot 16:25
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2017
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/19029575

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Acteur Gijs Naber en filmregissseur Roel Reiné over de film 'Redbad'

Na de succesvolle film Michiel de Ruyter uit 2015 komt Holllywood-regisseur Roel Reiné met een nieuw historisch epos: 'Redbad'. Gijs Naber speelt de rol van de Friese koning, Loes Haverkort zijn vrouw Frea. Maandenlang oefenden zij met zwaardvechten en paardrijden en dat leverde spectaculaire beelden op. Ruim vierhonderd figuranten, tientallen paarden en honderd crewleden werkten mee aan deze gigantische productie en vanavond laat Pauw alvast wat zien van de film die in 2018 verschijnt.

- Culinair journalist Joël Broekaert over de IDFA-documentaire 'Ramen Heads'.

Het Japanse restaurant van chef Tomita Osamu is al drie jaar verkozen tot het beste ramen restaurant van het land. Van heinde en ver komen ‘ramen heads’, superfans van de typische noedelsoep, naar zijn piepkleine zaakje. De documentaire 'Ramen Heads' is een heldenepos over Osamu, en een ode aan ramen. De Japanse noedels zijn ook een trend in het Westen. Culinair journalist Joël Broekaert heeft de film gezien en is net terug uit Japan, hij schuift aan over de status van ramen en hoe je de soep nu precies dient te eten.

- Advocaat Gerald Roethof over de zaak-Mitch Henriquez.

- Misdaadjournalist Mick van Wely over huisschilder Sjonnie W. die wordt verdacht van een serie gruwelijke moorden op jonge prostituees.

Pauw Herhaling op tv

Japan koning advocaat vrouw documentaire restaurant productie film paarden acteur prostituees journalist culinair journalist honderd serie status trend soep ramen talkshow michiel de ruyter paardrijden jeroen pauw historisch culinair ruyter henriquez sjonnie misdaadjournalist mick van wely moorden gijs naber loes haverkort eten gerald roethof naber joël broekaert.