Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Do 19 oktober 2017 | 15:15 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Do 19 oktober 2017
Tijd
15:15 tot 16:10
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2017
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/18832503

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Aaf Brandt Corstius

Schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius is sinds kort een veertiger. Dat vindt ze geen enkel probleem, sterker nog: ze geniet ervan. Aaf is tevreden met de sleur van haar leven. Haar motto: er gaat niets boven een gewone dag. Zeker als ze op zo’n dag de tijd heeft om te tuinieren of aan yoga te doen.

- Ela Hutten

Zwemster Ela Hutten is een uitzonderlijk goede en gedreven zwemster, al op jonge leeftijd. Haar coach is haar baken. Hij traint haar, hij bereidt haar voor op wedstrijden — en misbruikt haar tussen haar twaalfde tot haar veertiende. Ela schreef er een boek over, getiteld Onder water. Vanavond doet ze haar verhaal.

- Victor Remouchamps en Sébas Diekstra

Na ruim twee jaar knokken kwam dinsdag eindelijk de verlossende boodschap voor vader Victor Remouchamps. Zijn ex-vriendin is aangehouden. De vrouw wordt verdacht van moord dan wel doodslag van haar dochter Sharleyne. Ze zou haar 8-jarige dochtertje, in juni 2015, van een flat hebben gegooid. Victor heeft het al die tijd geroepen. In maart van dit jaar legde het Gerechtshof in Leeuwarden het Openbaar Ministerie op het onderzoek te heropenen. Vanavond bij Pauw, Victor Remouchamps en zijn advocaat Sébas Diekstra.

- Wouter de Winther

Met Wouter de Winther, politiek commentator bij de Telegraaf, bespreken we de verdeling van de ministerposten in kabinet-Rutte III.

- Marlou van Rhijn

Drievoudig Paralympisch kampioen en wereldrecordhouder, 'Blade Babe', Marlou van Rhijn over Project Blade.

Pauw Herhaling op tv

Moord openbaar ministerie onderzoek politiek advocaat kampioen vrouw leeuwarden columnist doodslag gerechtshof marlou van rhijn wouter yoga schrijver dochter coach commentator project talkshow jeroen pauw uitzonderlijk knokken boodschap rhijn flat sharleyne boek water aaf brandt corstius vader telegraaf aangehouden de telegraaf blade leeftijd probleem.