Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Ma 9 mei 2016 | 16:00 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Ma 9 mei 2016
Tijd
16:00 tot 17:00
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2016
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/15537133

Vanavond onder andere in Pauw:

- De week van Gerdi Verbeet

Het was een drukke week voor Gerdi Verbeet: het was haar eerste jaar als voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Ze stond met de koning en koningin op de Dam en was bij het concert aan de Amstel. Welk nieuws viel haar verder op en welke gebeurtenis kreeg te weinig aandacht?

- Romano van der Dussen en Rob van der Dussen

De Nederlander Romano van der Dussen (43) heeft 12,5 jaar onschuldig vastgezeten in de Spaanse gevangenis voor de aanranding van drie vrouwen. Hoewel het gevonden DNA en de vingerafdrukken geen match waren met Romano, hebben rechterlijke dwalingen ertoe geleid dat hij tot 15,5 jaar is veroordeeld. Totdat de Britse serieverkrachter en moordenaar Mark Dixie wel een DNA-match bleek en vorig jaar bekende de dader te zijn. Sinds 11 februari van dit jaar is Romano een vrij man en vanavond vertelt hij met zijn vader Rob voor het eerst samen exclusief hun verhaal bij Pauw.

- Charles Groenhuijsen over Donald Trump

De druktemaker van de huidige Amerikaanse politiek, Donald Trump, heeft nu al meer stemmen dan zijn Republikeinse voorgangers ooit bij de ‘primaries’ haalden. Hij heeft de Republikeinse nominatie binnen en maakt nu dus namens de Republikeinen officieel kans op een plekje in het Witte Huis. Volgens velen een ramp, door zijn soms grove, leugenachtige en vrouwonvriendelijke uitspraken. Charles Groenhuijsen denkt daar anders over. Hoe wordt Trump een geloofwaardige kandidaat?

Pauw Herhaling op tv

Vrouwen ramp koningin koning nederlander dader politiek republikeinen concert gevangenis witte huis voorzitter gerdi verbeet charles aanranding moordenaar nationaal serieverkrachter onschuldig amstel talkshow jeroen pauw nationaal comité 4 en 5 mei dussen romano nominatie donald trump romano van der dussen trump charles groenhuijsen vingerafdrukken van der dussen vader.

Meer uitzendingen van Pauw Herhaling