Bekijk de uitzending van Paulien Cornelisse: Maar Ondertussen terug

Zo 10 december 2017 | 21:20 Paulien Cornelisse: Maar Ondertussen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Paulien Cornelisse: Maar Ondertussen gemist? Bekijk hier naar Paulien Cornelisse: Maar Ondertussen gemist.

Paulien Cornelisse: Maar Ondertussen

Datum
Zo 10 december 2017
Tijd
21:20 tot 22:15
Zender
NPO 3
Genre
Theatershow
Jaar
2013
Twitter hashtag
#pauliencornelisse
Deel-url
gids.tv/19205987

In deze voorstelling houdt Paulien Cornelisse zich bezig met alle dingen die onbelangrijk lijken en dat misschien ook wel zijn. De onopgemerkte dingen. De ondertussige dingen. Van extreem dichtbij zal ze deze zaken bekijken en aan een grondige analyse onderwerpen.

Maatschappelijke kwesties als de behandeling van een rechtcilindrische vuilnisbak komen aan bod, maar er is ook oog voor de wondere wereld van de combinatievoorzetsels. Paulien laat in deze voorstelling (letterlijk) meer dan ooit het achterste van haar tong zien. Ze vertelt over de radicale denkwijze van de medewerkers van Rijkswaterstaat en legt uit waarom het zo belangrijk is goed na te denken over je laatste woorden.

De derde solovoorstelling van Paulien Cornelisse wordt lovend ontvangen. 'Maar Ondertussen' is daarmee opnieuw een succes voor de cabaretière, taalvirtuoos en Wie is de Mol-deelneemster.

Paulien schreef de bestsellers 'Taal is zeg maar echt mijn ding' en 'En dan nog iets'. Als cabaretière won ze de Neerlands Hoop. Paulien houdt zich bezig met dingen die onbelangrijk lijken en dat misschien ook wel zijn. De onopgemerkte dingen. De ondertussige dingen.

Het gevoelsleven van een kamerplant mag dan onbelangrijk zijn, het is een geruststellende gedachte dat ook wereldleiders worden aangestuurd door krachten waar zij geen weet van hebben. Grote dingen gebeuren in de wereld. Maar ondertussen...

Paulien Cornelisse: Maar Ondertussen op tv

Rijkswaterstaat wereldleiders extreem voorstelling behandeling theatershow tong neerlands hoop radicale analyse paulien cornelisse de behandeling maatschappelijke kwesties.
Paulien Cornelisse 2016 Maar Ondertussen