Bekijk de uitzending van Paradijsvoetballers terug

Ma 25 maart 2019 | 22:00 Paradijsvoetballers

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Paradijsvoetballers gemist? Bekijk hier naar Paradijsvoetballers gemist.

Paradijsvoetballers

Datum
Ma 25 maart 2019
Tijd
22:00 tot 23:00
Zender
Veronica
Genre
Sportdocumentaire
Twitter hashtag
#paradijsvoetballers
Deel-url
gids.tv/21980454

In de documentaire Paradijsvoetballers krijg je een zeldzaam kijkje in het leven van de Nederlandse voetballers Melvin Platje, Nick van der Velden, Wiljan Pluim, Marc Klok en PSM-trainer Robert Alberts in Indonesië.

Te zien is hoe ze zich voorbereiden op dé wedstrijd van het Indonesische voetbalseizoen: PSM Makassar tegen Bali United en hoe ze genieten van alle luxe gemakken die het spelen bij deze voetbalclubs hen biedt. Het levert naast mooie ook hilarische momenten op want het is vooral Platje die de lachers op zijn hand heeft.

Na hun carrières in Nederland en bij andere buitenlandse clubs kozen Melvin Platje (30), Nick van der Velden (37), Wiljan Pluim (30) en Marc Klok (25) voor een nieuw voetbalavontuur in Indonesië. De mannen leiden hier een leven vol luxe en rijkdom.

Buiten de trainingen en wedstrijden om genieten ze dan ook volop van de warme, tropische zon op mooie zandstranden met wuivende palmbomen. Maar het is vooral ook de nuchterheid van de spelers die opvalt. Een ouderwets steen-papier-schaar spelletje mag niet ontbreken - evenals een hilarische discussie over welke gehaktballen nou lekkerder zijn: de Indonesische variant of de echte oer-Hollandse ballen.

Paradijsvoetballers op tv

.