Bekijk de uitzending van Paleis voor een prikkie terug

Zo 14 januari 2018 | 20:30 Paleis voor een prikkie

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Bekijk hier naar Paleis voor een prikkie gemist.

Paleis voor een prikkie

Datum
Zo 14 januari 2018
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Reality-show
Jaar
2017
Twitter hashtag
#paleisvooreenprikkie
Deel-url
gids.tv/19430548

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS 6-programma 'Steenrijk, Straatarm' de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omtoveren tot een droomwoning, een talent dat ze eerder ook in Steenrijk, Straatarm lieten zien. Paleis voor een Prikkie wordt vanaf vanavond iedere zondag om 20:30 uur uitgezonden op SBS 6.

Voor wie Frank en Rogier nog niet kent: dit glamoureuze koppel heeft een achtergrond in de interieur- en stylingwereld. Samen hebben ze een prachtige villa in Saint Tropez, waar zij een high class leven leiden. Ze werden in Nederland bekend toen zij voor 'Steenrijk, Straatarm' een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilden met een alleenstaande moeder uit Beverwijk.

Voor Frank en Rogier ging er een hele nieuwe wereld open. Onderhandelen op de Zwarte Markt in Beverwijk ging het stel verrassend goed af, ze tikten de leukste spullen uit de kringloop op de kop en op creatieve en humoristische wijze wisten zij zich met een klein budget prima te redden en het huis ook nog eens een metamorfose te geven. Hoog tijd dus voor een eigen programma waarin zij voor een prikkie nog meer huizen omtoveren tot paleisjes.

In de eerste aflevering krijgt de woning van de familie Sanderman een make-over. Zij hebben weinig te besteden en houden nooit geld over om hun interieur eens op te knappen. Dit gezin droomt van een wit en strak Jan des Bouvrie-achtig interieur. Aan Frank en Rogier de schone taak om met creatieve oplossingen het huis op te pimpen tot het droomhuis voor het gezin Sanderman.

Paleis voor een prikkie op tv

Talent nederland leiden paleis budget droomhuis gezin villa zwarte markt beverwijk redden eerste aflevering alleenstaande financieel dagelijks leven kringloop schone oplossingen geld spullen markt moeder koppel woning familie make-over steenrijk straatarm zwarte dagelijks paleis voor een prikkie aflevering 1.