Bekijk de uitzending van Over Mijn Lijk terug

Do 11 januari 2018 | 22:20 Over Mijn Lijk

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Over Mijn Lijk gemist? Bekijk hier naar Over Mijn Lijk gemist.

Over Mijn Lijk

Datum
Do 11 januari 2018
Tijd
22:20 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Presentatie
Valerio Zeno
Twitter hashtag
#OverMijnLijk
Officiële Twitter
@OverMijnLijk
Uitzending gemist
Over Mijn Lijk gemist
Deel-url
gids.tv/19397808

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Reportagereeks over ongeneeslijk zieke jongeren: Na haar 17de verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemotherapie. Hij houdt hoop op een goede afloop, want in het ziekenhuis in Tilburg krijgt hij een goede uitslag. Tom (24) daagt zichzelf maximaal uit. Met een been de 10 kilometer rennen voor het goede doel. Hij moet en zal finishen om anderen te inspireren om te blijven vechten tegen kanker. En het is feest op Texel: Daan (20) is jarig. Vrienden en familie verrassen hem met een feestje voor zijn verjaardag. Niet wetende dat dit de laatste keer zal zijn dat iedereen bij elkaar is. Enkele dagen na zijn verjaardag raakt Daan buiten bewustzijn.

Over Mijn Lijk op tv

Feest amerika ziekenhuis nederland verjaardag documentaire afscheid uitslag goede doel kanker rennen tilburg bewustzijn behandeling lijk 10 kilometer jermaine feestje chemotherapie jarig valerio zeno de behandeling familie over mijn lijk seizoen seizoen 8 doel.