Bekijk de uitzending van Over Gewicht: afvallen door seks, eten en lachen terug

Wo 24 februari 2021 | 21:30 Over Gewicht: afvallen door seks, eten en lachen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Over Gewicht: afvallen door seks, eten en lachen gemist? Bekijk hier naar Over Gewicht: afvallen door seks, eten en lachen gemist.

Over Gewicht: afvallen door seks, eten en lachen

Datum
Wo 24 februari 2021
Tijd
21:30 tot 22:25
Zender
NET 5
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25916113

In de laatste aflevering van 'Over Gewicht' gaan Edsilia Rombley en Kees Tol genieten. Afvallen door lachen, eten en seks? Ze zoeken uit of het kan.

Stress
Kees gaat in lachtherapie en onderzoekt of het waar is dat je van lachen afvalt en van stress aankomt. Wat doet het stresshormoon cortisol met je eetlust? En zit er verschil in acute stress en chronische stress?

Chocolade
Edsilia reist af naar Bordeaux om een van de beroemdste chocolatiers van Frankrijk te bezoeken. Wat is de werking van het magische stofje flavonol in chocolade? Ze neemt een kijkje in de fabriek en ontdekt wat er nu precies in chocola zit wat het zo gezond maakt.

Gezonde seks
Daarna gaan ze van de ongezonde verleiding naar de gezonde seks. Hoeveel kilocalorieën verbrand je er eigenlijk mee? Hoe kun je je huis-tuin-en-keuken seksleven veranderen in een echte work-out? Terwijl Kees het bed in duikt met Bobby Eden, zoekt Edsilia wetenschappelijk antwoorden op deze seks-vraag.

Je kunt alle afleveringen van Over Gewicht terugkijken via gids.tv/programma/over-gewicht.

Over Gewicht: afvallen door seks, eten en lachen op tv

.