Bekijk de uitzending van Outdaughtered terug

Wo 26 juni 2019 | 20:30 Outdaughtered

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Outdaughtered gemist? Bekijk hier naar Outdaughtered gemist.

Outdaughtered

Datum
Wo 26 juni 2019
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
TLC
Genre
Aflevering 1
Jaar
2019
Twitter hashtag
#outdaughtered
Deel-url
gids.tv/22480192

Vanavond start het vierde seizoen van Outdaughtered. De afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur te zien op TLC.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te vinden is op gids.tv/4310/kanaal-tlc.

Het leven van de familie Busby draait op volle toeren. Met de nadruk op vol. Want met een gezin dat bestaat uit een vijfling plus een grote zus is het flink aanpoten. Zeker nu de vijfling inmiddels de leeftijd van drie bereikt heeft en dus niet alleen steeds beweeglijker, maar ook mondiger wordt.

Adam en Danielle zijn liefdevolle, optimistische en geduldige ouders, maar hebben het toch af en toe wel zwaar. Vooral ook door de zorgen om Parkers angstbuien, Hazels oogproblemen en Danielles eigen mysterieuze migraine-aanvallen.

Adam had in het vorige seizoen van Outdaughtered al besloten om thuis te gaan werken als zelfstandige, waardoor hij meer bij de kinderen zou zijn, maar krijgt nu een baanaanbod dat hij eigenlijk niet kan weigeren. Hoe kijkt Danielle daar tegenaan?

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, krijgen ze ook nog eens slecht nieuws te verwerken, waardoor ze uiteindelijk zelfs hun huis moeten verlaten.

Outdaughtered op tv

.