Bekijk de uitzending van Out in the Dark terug

Wo 24 juli 2019 | 23:17 Out in the Dark IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Out in the Dark gemist? Bekijk hier naar Out in the Dark gemist.

Out in the Dark

Datum
Wo 24 juli 2019
Tijd
23:17 tot 00:49
Zender
Out TV
IMDb
7.4
Genre
Romantisch drama
Jaar
2012
Regisseur
Michael Mayer
Acteurs
Nicholas Jacob, Michael Aloni, Jamil Khoury, Alon Pdut, Shimon Mimran
Deel-url
gids.tv/22629868

Romantisch drama.

Tijdens een van zijn illegale nachtelijke escapades over de grens in Tel Aviv ontmoet Nimr, een Palestijnse psychologiestudent uit Ramallah, de Israëlische advocaat Roy. Ze voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. Ze gaan daten en worden verliefd. Terwijl zijn relatie met Roy zich ontwikkelt, wordt Nimr geconfronteerd met de harde realiteit van een Palestijnse maatschappij en een familie die zijn seksualiteit niet accepteert. Maar ook Israël vormt een bedreiging: daar wordt hij vervolgd voor zijn afkomst. Nimr vindt troost en liefde bij Roy en droomt tegelijkertijd van de dag dat hij zijn studie kan vervolgen in Amerika. Nimrs leven neemt een dramatische wending wanneer een bevriende, naar Tel Aviv gevluchte homo door de geheime politie wordt ontdekt en teruggebracht naar Ramallah. Daar wordt hij door zijn landgenoten in koelen bloede vermoord.

Out in the Dark op tv

Politie amerika israël advocaat homo ramallah liefde studie romantisch tel aviv dark aviv relatie daten seksualiteit nimr vermoord shimon mayer familie maatschappij drama.