Bekijk de uitzending van Opsporing Verzocht terug

Di 27 oktober 2020 | 20:45 Opsporing Verzocht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Opsporing Verzocht gemist? Bekijk hier naar Opsporing Verzocht gemist.

Opsporing Verzocht

Datum
Di 27 oktober 2020
Tijd
20:45 tot 21:35
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Anniko van Santen
Twitter hashtag
#opsporingverzocht
Officiële Twitter
@Opsporing_Verz
Uitzending gemist
Opsporing Verzocht gemist
Deel-url
gids.tv/25278684

Onderwerpen van deze uitzending

Moord op Serdar Ay (33) vermoedelijk een vergissing
In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 oktober 2020 werd in Osdorp de 33-jarige Serdar Ay neergeschoten. Hij overleed een aantal uren later. De politie houdt er sterk rekening mee dat de daders van deze moord het op iemand anders hadden voorzien. De politie roept getuigen op zich te melden. Met name een aantal automobilisten die in de buurt van de plaats delict zijn geweest, kunnen hopelijk meer vertellen. Hun beelden én de stand van zaken in het onderzoek, vanavond in onze uitzending.

Celine van Es (15) sinds 23 oktober vermist
De 15-jarige Celine van Es vertrok vrijdagavond 23 oktober 2020 van huis. Ze werd voor het laatst gezien diezelfde avond in de Schoolstraat, aan de rand van Oss. Haar familie en de politie maken zich ernstig zorgen over Celine’s welzijn. Heeft u sind vrijdag 23 oktober nog met Celine gesproken, heeft u haar gezien of mogelijk iets over haar gehoord? Laat het alstublieft weten. Vanavond in onze uitzending meer over deze zaak.

Opsporing Verzocht op tv

.