Bekijk de uitzending van Opsporing Verzocht terug

Di 16 oktober 2018 | 22:10 Opsporing Verzocht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Opsporing Verzocht gemist? Bekijk hier naar Opsporing Verzocht gemist.

Opsporing Verzocht

Datum
Di 16 oktober 2018
Tijd
22:10 tot 23:05
Zender
NPO 3
Genre
Magazine
Jaar
2018
Presentatie
Kees Amsterdam, Anniko van Santen, Hans Schiffers
Twitter hashtag
#opsporingverzocht
Officiële Twitter
@Opsporing_Verz
Deel-url
gids.tv/21119646

Kijkers van Opsporing Verzocht hoeven het programma vanavond niet te missen, ondanks de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal op NPO 1. De meest urgente zaken behandelt Opsporing Verzocht namelijk om 20:25 uur twintig minuten lang op NPO Start. De rest van de uitzending volgt om 22:10 uur op NPO 3, waarin naast nieuwe zaken ook een update wordt gegeven van de zaken die eerder die avond behandeld zijn.

Vanavond besteedt het opsporingsprogramma onder meer aandacht aan een vermissingszaak in Utrecht en een gevonden handgranaat in Zwolle.

- Waar is Churisan Allen (45)?

In Opsporing Verzocht onder meer aandacht voor de vermissing van de 45-jarige Churisan Allen uit Utrecht. Zowel hij als zijn auto zijn spoorloos sinds 10 april j.l. In de uitzending een reconstructie van zijn laatst bekende uren en een interview met de zoon van Churisan.

- Bewakingsbeelden handgranaat Zwolle

Afgelopen woensdagochtend werd aan een café aan de Voorstraat in Zwolle een handgranaat aan de deur ontdekt. Er blijken bewakingsbeelden te zijn rond het incident, die de politie graag aan het publiek wil tonen.

- Man (77) eindigt gewond in kofferbak

De politie hoopt op tips over de daders van een beroving 2 juni j.l. op een 77-jarige man aan het Kabelhof in Rotterdam. De ondernemer werd in de parkeergarage van zijn flat overmeesterd door twee mannen, die moeten hebben geweten dat hij wel eens met cash geld van zijn werk kwam. Op beelden is de voorbereiding van de verdachten vastgelegd.

Het is overigens voor het eerst dat dit programma op deze manier live 'uitwijkt' naar NPO Start. Presentator Anniko van Santen: "Super dat we op deze manier kijkers, die ondanks het voetbal graag zoals altijd meteen na het Journaal willen gaan meedenken met de politie over urgente misdrijven, kunnen bedienen."

Opsporing Verzocht op tv

.