Bekijk de uitzending van Opgelicht?! terug

Di 3 december 2019 | 21:25 Opgelicht?!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Opgelicht?! gemist? Bekijk hier naar Opgelicht?! gemist.

Opgelicht?!

Datum
Di 3 december 2019
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Jaap Jongbloed
Twitter hashtag
#opgelicht
Officiële Twitter
@opgelicht
Uitzending gemist
Opgelicht?! gemist
Deel-url
gids.tv/23362046

'Waar praten we over', schreeuwde rapper JayJay tot vervelens toe toen we hem anderhalf jaar geleden confronteerden met zijn bepaald niet onberispelijke gedrag. We kregen namelijk veel verhalen van ontevreden klanten van zijn webshops. Wie wel betalingen incasseert, maar vervolgens niet levert, heeft immers wat uit te leggen!

Hij werd veel geparodieerd vanwege zijn markante optreden voor onze camera en hij zou zijn leven beteren. Maar dat is kennelijk toch niet helemaal gelukt: reden voor ons om opnieuw verhaal te gaan halen namens vele nieuwe gedupeerden. Zou hij ons dit keer wel te woord staan in plaats van weg te rennen, zoals vorige keer? Lees hier de dossiertekst van de vorige confrontatie nog eens terug.

Ook in de uitzending: film- en televisieproducent Vito de Haas, die de serie Fashion World produceerde voor Net5, verdween en liet daarbij een spoor van schulden achter. Acteurs, cateraars en andere crewleden kregen niet, of slechts deels betaald. Zij stapten naar de rechter in de hoop dat Vito's opdrachtgever ze schadeloos zou stellen.

Daarnaast besteden we aandacht aan een grote, internationale politieactie tegen cybercriminelen waarbij een gevaarlijke hackerstool offline is gehaald.

Opgelicht?! op tv

Uitzending fraudeurs oplichters gezocht magazine jaap jongbloed jongbloed.

Meer uitzendingen van Opgelicht?!