Bekijk de uitzending van Opgelicht?! terug

Di 4 december 2018 | 21:25 Opgelicht?!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Opgelicht?! gemist? Bekijk hier naar Opgelicht?! gemist.

Opgelicht?!

Datum
Di 4 december 2018
Tijd
21:25 tot 22:25
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2018
Presentatie
Jaap Jongbloed
Twitter hashtag
#opgelicht
Officiële Twitter
@opgelicht
Uitzending gemist
Opgelicht?! gemist
Deel-url
gids.tv/21405122

Vanavond in Opgelicht?!:

De World Travel Academy biedt jonge vrouwen die stewardess willen worden een peperdure cursus aan, alleen blijkt na onderzoek van Opgelicht?! dat deze niet erkend wordt door luchtvaartmaatschappijen. Opgelicht?! ging undercover om te kijken of en hoe jonge meiden met halve waarheden en hele leugens in de val worden gelokt.

Ook in deze uitzending: als je je auto verkoopt via 'bestedealvooruwauto.nl'; wordt deze aangeboden aan tenminste 750 bedrijven. Althans, dat zeggen de eigenaren van de website. Maar in de praktijk komen die auto's maar bij twee bedrijven terecht, en die zijn heel toevallig eigendom van de eigenaren van... bestedealvooruwauto.nl. Ook duiken er gebreken op aan je auto en keldert de prijs! Opgelicht?! legt de werkwijze van de twee ambitieuze jonge eigenaren bloot. Zo kwamen we terecht in een wereld van onterechte annuleringskosten, verzonnen schades en regelrechte bedreiging.

- Malafide schoorsteenvegers

Vijf december nadert, een mooi moment om nog even je schoorsteen te laten vegen. Helemaal als je je realiseert dat er in Nederland zes schoorsteenbranden per dag plaatsvinden. Maar kijk uit wie je je dak op stuurt! Malafide schoorsteenvegers rekenen woekertarieven en leveren vaak nog slecht werk ook.

Opgelicht?! op tv

.