Bekijk de uitzending van Operatie van der Most terug

Ma 31 oktober 2011 | 20:30 Operatie van der Most

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Operatie van der Most gemist? Bekijk hier naar Operatie van der Most gemist.

Operatie van der Most

Datum
Ma 31 oktober 2011
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Consumentenprogramma
Presentatie
Hennie van der Most
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/6632452

Ondernemer Hennie van der Most en zijn nieuwe assistente Sabrina Barmentloo spannen zich in voor noodlijdende bedrijven. Met zijn schat aan kennis en jarenlange ervaring biedt Hennie hulp en zet hij alles op alles om de zaak van de ondergang te redden.

De hele ommezwaai wordt op de voet gevolgd en moet leiden tot een nieuwe ondernemingsstructuur met een feestelijke heropening van het bedrijf als hoogtepunt.

Hennie staat in iedere aflevering weer voor een nieuwe uitdaging. Niks is te gek voor Van der Most, die op 25-jarige leeftijd in de schuur van zijn ouders een ijzerhandel begon en inmiddels een enorm imperium heeft opgebouwd met vaak hele risicovolle projecten. Zijn ongekende werkwijze en aanpak maken van Hennie een voorbeeld voor zowel jonge als oudere ondernemers. “Durf je nek uit te steken, werk hard en heb een rotsvast geloof in eigen kunnen”, is zijn credo.

In deze eerste aflevering: Rowald (38) en Desiree (37) de Jong worden in 2008 de gelukkige eigenaren van zalencentrum Vivaldi langs het spoor in Oss. Maar terwijl de inkt van de koopovereenkomst nog nat is, valt door de crisis de grootste klant van het centrum weg.

Rowald en Desiree hebben vier jonge kinderen en proberen met alle macht het hoofd boven water te houden. Het roer moet echter met spoed drastisch om, want zo gaan ze het niet lang meer volhouden. Lukt het Van der Most om een nieuwe impuls te geven aan het bedrijf?

Operatie van der Most op tv

.