Bekijk de uitzending van Operatie Beveiliging terug

Do 18 juli 2019 | 20:30 Operatie Beveiliging

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Bekijk hier naar Operatie Beveiliging gemist.

Operatie Beveiliging

Datum
Do 18 juli 2019
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Reality-show
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/22595763

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland.

Escalatie
Hoe beveilig je een festival als Lowlands waar ruim 60 duizend mensen op afkomen en hoe voorkom je escalatie wanneer een te groot aantal bezoekers zich in een kleine binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam?

Werkzaamheden
Van drugsgebruik tot het controleren van tassen, maar ook het verwelkomen van bezoekers en het begeleiden van artiesten: het hoort allemaal bij het vak van beveiliging.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Operatie Beveiliging is onder andere te zien hoe de beveiligers in actie komen op het jaarlijkse Oktoberfest waar het flink uit de hand loopt door openbare dronkenschap. Ook hebben de beveiligers hun handen vol aan het vooral jonge publiek van de Nederlandse rapper Ronnie Flex waar de gillende- en flauwvallende meisjes voor onrust zorgen.

Operatie Beveiliging op tv

.