Bekijk de uitzending van Op1: George Baker over zijn nieuwe theatershow terug

Do 14 oktober 2021 | 22:25 Op1: George Baker over zijn nieuwe theatershow

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: George Baker over zijn nieuwe theatershow gemist? Bekijk hier naar Op1: George Baker over zijn nieuwe theatershow gemist.

Op1: George Baker over zijn nieuwe theatershow

Datum
Do 14 oktober 2021
Tijd
22:25 tot 23:30
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Jort Kelder, Welmoed Sijtsma
Deel-url
gids.tv/27130349

Donderdag het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 14 oktober

-
De Squid Game-rage gaat maar door. De populaire Zuid-Koreaanse serie breekt wereldwijd momenteel alle records en staat in ruim negentig landen op nummer één. Toch is er ook veel kritiek. Tot ongenoegen van veel ouders en leerkrachten is de serie, die eigenlijk voor 16 jaar en ouder bedoeld is, ook onder basisschoolleerlingen razend populair en dat leidt in toenemende mate tot gewelddadige incidenten. Wat te doen? We bespreken het vanavond bij Op1 met Korea-kenner Remco Breuker, basisschoolleraar Martijn Holsappel en fan van de serie Mai Verbij.

-
Al ruim 50 jaar staat George Baker op het podium. In binnen- en buitenland wordt hij geroemd met meer dan 600 nummers, waaronder wereldberoemde hits als Una Paloma Blanca en Little Green Bag. In totaal verkocht Baker de afgelopen 5 decennia zo’n 25 miljoen platen en ging hij wel 20 keer op wereldtournee. De zanger gaat opnieuw de planken op met zijn uitgestelde jubileumtoer George Baker - 50 jaar Live. Vanavond bij Op1 viert hij met ons zijn succesvolle carrière en nieuwe theatershow George Baker - 50 jaar Live.

-
Vanavond rond 22:30 is het zo ver: Het Gouden Televizier-Ring Gala. Welk programma volgt Over Mijn Lijk op als beste programma van het jaar? De kanshebbers zijn: De Kinderen van Ruinerwold, Een Huis Vol en Mocro Maffia. Vanavond bij Op1 schakelen live met de winnaars van het gala en geeft Voormalig tv-presentator Catherine Keyl een uitgebreide analyse.Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Op1: George Baker over zijn nieuwe theatershow op tv

.