Bekijk de uitzending van Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2 terug

Do 7 oktober 2021 | 22:20 Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2 gemist? Bekijk hier naar Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2 gemist.

Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2

Datum
Do 7 oktober 2021
Tijd
22:20 tot 23:20
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Jort Kelder, Welmoed Sijtsma
Deel-url
gids.tv/27094751

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

- Radio-dj Ruud de Wild is terug! De radiomaker kreeg een jaar geleden de prognose darmkanker en eindigde zijn laatste show met de woorden "jullie zijn nog niet van mij af". Die woorden blijken gegrond, want de radiomaker is terug met een nieuwe middagshow.
- De energieprijzen rijzen de pan uit en dat voelen de eerste consumenten nu al in hun portemonnee. Vooral omdat de gasprijs acht keer zo hoog is als een jaar geleden, hebben enkele energiebedrijven de prijzen al tot zestig procent verhoogd. Hoe kunnen we een financieel drama voorkomen? En kunnen de formerende partijen nog om kernenergie heen? We bespreken het vanavond met Journalist Jean Dohmen, directeur van Nibud Arjan Vliegenthart en VVD-Kamerlid Silvio Erkens.
- Opnieuw lijkt het erop dat een Amerikaanse komiek gecanceld wordt. Dave Chappelle dreigt vanwege zijn politiek incorrecte grappen van Netflix te worden afgehaald. Steeds vaker moeten cabaretiers oppassen niemand te beledigen. Humoronderzoeker Dick Zijp begrijpt dat wel. Hij vindt dat we humor niet te onschuldig moeten behandelen.Guido Weijers snapt er daarentegen niks van. Volgens hem gaat geen grap te ver. Vanavond gaan de twee het gesprek aan bij Op1.Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2 op tv

.