Bekijk de uitzending van Op1: Mark Post over het voedsel van de toekomst en meer terug

Do 22 juli 2021 | 23:55 Op1: Mark Post over het voedsel van de toekomst en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Mark Post over het voedsel van de toekomst en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Mark Post over het voedsel van de toekomst en meer gemist.

Op1: Mark Post over het voedsel van de toekomst en meer

Datum
Do 22 juli 2021
Tijd
23:55 tot 01:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Jort Kelder, Welmoed Sijtsma
Deel-url
gids.tv/26699285

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Rebecca Wiering, Jelte-Pier Slump en Mark Post over het voedsel van de toekomst
Het is wellicht niet het eerste wat je op een menukaart verwacht: een knapperig stukje meelworm. Toch is het vanaf deze maand toegestaan om te eten. En er staan ons nog meer ontwikkelingen op het gebied van voedsel te wachten. Als alles meezit kunnen we binnenkort allemaal genieten van een broodje kweekvlees en eten we massaal algen en zeewier. Mark Post, Rebecca Wiering en Jelte-Pier Slump vertellen vanavond bij Op1 over het eten van de toekomst en hoe het ons leven kan veranderen.

Marjolein van Egmond over een mogelijke derde prik
Vanwege de razendsnelle verspreiding van de deltavariant worden kwetsbare Israëliërs op dit moment al ingeënt met een derde prik. De Britten volgen hun voorbeeld, dus ook daar kunnen deze mensen binnenkort aanschuiven voor hun derde vaccinatie. Wat is het effect van deze vaccinatie-booster? En kunnen we die prikken niet veel beter besteden? Hoogleraar Immunologie aan het Amsterdam UMC Marjolein van Egmond is te gast.

Arjan Kers over de gevolgen van code donkerrood voor vakantiegangers
Nederland kleurt vanaf vandaag grotendeels donkerrood op de ECDC-kaart. Wat zijn de gevolgen voor vakantiegangers? En waarom voeren steeds meer reisorganisaties tóch vakantiereizen naar oranje gebieden uit? TUI-directeur Arjan Kers reageert.

Mirjam van ’t Veld, Mieke Wolfs en Shakib Sana over de hoge werkdruk onder huisartsen
De werkdruk onder huisartsen is hoger dan ooit. Na meer dan een jaar corona kloppen mensen nu massaal aan met lange lijsten aan vragen over uitgestelde zorg. Zicht op verbetering is er niet. Zeker niet nu het aantal coronabesmettingen weer is toegenomen. Hoe lang houden artsen dit nog vol? We bespreken het vanavond met de voorzitter van de Landelijke Huisartsen Vereniging Mirjam van ’t Veld en huisartsen Mieke Wolfs en Shakib Sana.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Op1: Mark Post over het voedsel van de toekomst en meer op tv

.