Bekijk de uitzending van Op1: Ernst Kuipers, Frits Barend en meer terug

Wo 5 mei 2021 | 23:45 Op1: Ernst Kuipers, Frits Barend en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Ernst Kuipers, Frits Barend en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Ernst Kuipers, Frits Barend en meer gemist.

Op1: Ernst Kuipers, Frits Barend en meer

Datum
Wo 5 mei 2021
Tijd
23:45 tot 00:50
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Charles Groenhuijsen, Carrie ten Napel
Deel-url
gids.tv/26287324

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Ernst Kuipers over licht bemoedigende besmettingscijfers
Licht bemoedigende besmettingscijfers vandaag. 7336 nieuwe corona-patiënten. Heel veel, maar al 2 weken is een dalende lijn te zien. Ook het aantal mensen dat in het ziekenhuis ligt met corona daalt. Maar de bezetting op de IC steeg wel. Hoe hoopgevend zijn de cijfers? voorzitter van het Landelijke Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers reageert.

Roxane van Iperen en Frits Barend over hun 4 mei-lezingen
Gisteravond hield schrijfster Roxane van Iperen de 4 mei-toespraak in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Nederlanders moeten zich volgens haar meer verdiepen in wat er echt gebeurd is in de oorlogsjaren. En, vindt Frits Barend, denk niet in groepen, maar in mensen. Vanavond vertellen ze over hun 4 mei-lezingen bij Op1.

Jan Paternotte (D66) en Fleur Agema (PVV) debatteren over het vaccinatiepaspoort
Moet er een vaccinatiepaspoort komen? Het demissionair kabinet ziet het als entreebewijs voor buitenlandse reizen en binnenlandse evenementen. Is dit een indirecte vorm van vaccinatiedwang? En hoe verhoudt deze oplossing zich tot toegangstesten? Vanavond debatteren D66-Kamerlid Jan Paternotte en PVV-Kamerlid Fleur Agema over de vraag hoe wij meer vrijheid kunnen krijgen als de coronamaatregelen worden versoepeld.

Dionne Stax dook in het leven van koningin Maxima
Binnenkort viert koningin Maxima haar vijftigste verjaardag. Reden voor Dionne Stax om met haar programma ‘Dionne Dichtbij’ in het leven van onze vorstin te duiken, want hoe werd een gewoon Argentijns meisje toch de koningin van Nederland? Vanavond bij Op1 vertelt de presentator wat ze allemaal ontdekte bij het maken van deze serie.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Op1: Ernst Kuipers, Frits Barend en meer op tv

.