Bekijk de uitzending van Op1: o.a. presentatoren Eurovisie Songfestival en meer terug

Vr 30 april 2021 | 23:50 Op1: o.a. presentatoren Eurovisie Songfestival en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: o.a. presentatoren Eurovisie Songfestival en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: o.a. presentatoren Eurovisie Songfestival en meer gemist.

Op1: o.a. presentatoren Eurovisie Songfestival en meer

Datum
Vr 30 april 2021
Tijd
23:50 tot 00:55
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Paul de Leeuw, Astrid Joosten
Deel-url
gids.tv/26261313

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley & Nikkie de Jager over de presentatie van het Eurovisie Songfestival
Na bijna twee jaar voorbereiden en oefenen, mogen songfestivalpresentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager straks dan eindelijk het podium op. En met ruim 180 miljoen kijkers uit meer dan 45 landen zullen ze een week lang volop in de internationale schijnwerpers staan. Hoe gaat de presentatie eruit zien? En wat wordt de rolverdeling? Vanavond vertellen ze het allemaal bij Op1.

Hoofdproducent Sietse Bakker over de organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam
Het is de grootste Nederlandse productie aller tijden en na bijna twee jaar voorbereiden, gaat het Eurovisie Songfestival in de week van 17 mei eindelijk van start. Sietse Bakker is de hoofdproducent van het immense evenement in Ahoy Rotterdam en kan niet wachten. Vanavond bij Op1 vertelt hij alle ins en outs over de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2021.

Gerdi Verbeet en Peter Kee over het door Herman Tjeenk Willink aangeboden eindverslag
Informateur Herman Tjeenk Willink heeft vandaag zijn eindverslag aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer. Ondanks ruzies en onderling wantrouwen ziet hij toch kansen voor een nieuw te vormen kabinet. Vanavond bij Op1 bespreken voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en politiek redacteur Peter Kee hoe de inhoudelijke formatie eindelijk van start kan gaan.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Op1: o.a. presentatoren Eurovisie Songfestival en meer op tv

.