Bekijk de uitzending van Op1: Hans Nijenhuis, Angela de Jong en meer terug

Vr 30 april 2021 | 15:35 Op1: Hans Nijenhuis, Angela de Jong en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Hans Nijenhuis, Angela de Jong en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Hans Nijenhuis, Angela de Jong en meer gemist.

Op1: Hans Nijenhuis, Angela de Jong en meer

Datum
Vr 30 april 2021
Tijd
15:35 tot 16:40
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Jort Kelder, Welmoed Sijtsma
Deel-url
gids.tv/26261298

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Hans Nijenhuis en Angela de Jong over de 75ste verjaardag van het AD
Feest bij het AD! De krant bestaat vandaag namelijk precies 75 jaar. Het Algemeen Dagblad werd in 1946 opgericht als krant van de ontzuiling, maar groeide in de loop der jaren uit tot een blad met sterke regionale wortels. Vanavond blikt hoofdredacteur Hans Nijenhuis samen met columnist Angela de Jong terug op 75 jaar AD.

Marieke Smits en Uri Rosenthal over het Tweede Kamerdebat
Het demissionaire kabinet krijgt vandaag het vuur aan de schenen gelegd door de Tweede Kamer. Er wordt gedebatteerd over de openbaargemaakte notulen van de ministerraad in de toeslagenaffaire. Politiek journalist Marieke Smits volgt het debat op de voet en VVD-prominent Uri Rosenthal vraagt zich af: wanneer hebben we weer een regering? Vanavond bij Op1 bespreken ze het laatste nieuws.

Özcan Akyol en Inge Bosscha over het loskomen van een orthodoxe geloofsgemeenschap
Wat gebeurt er als je opgroeit in een orthodoxe geloofsgemeenschap, maar je je daar niet thuis voelt? Özcan Akyol werd opgevoed met de islam, maar liet het geloof op latere leeftijd los. Om te horen hoe anderen hun afscheid hebben ervaren, gaat hij in de HUMAN-serie Vrijdenkers in gesprek met zes mensen die ook hun geloof hebben verlaten. Een van die mensen is Inge Bosscha. Vanavond bij Op1 vertellen zij wat ze van elkaar geleerd hebben.

Saskia Neville is de meest succesvolle stuntvrouw van Nederland
Crashen in een auto, in brand staan of springen van levensgevaarlijke hoogtes. Saskia Neville staat regelmatig voor de heetste vuren. De meest succesvolle stuntvrouw van Nederland won zelfs een prijs voor haar werk in de Hollywoodfilm Wonder Woman. Vanavond is ze te gast bij Op1 en vertelt ze alles over haar avonturen.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Op1: Hans Nijenhuis, Angela de Jong en meer op tv

.