Bekijk de uitzending van Op1: Marc van der Linden, Lia van Bekhoven en meer terug

Za 10 april 2021 | 11:00 Op1: Marc van der Linden, Lia van Bekhoven en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Marc van der Linden, Lia van Bekhoven en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Marc van der Linden, Lia van Bekhoven en meer gemist.

Op1: Marc van der Linden, Lia van Bekhoven en meer

Datum
Za 10 april 2021
Tijd
11:00 tot 12:00
Zender
NPO 1 extra
Genre
Informatief
Presentatie
Paul de Leeuw, Astrid Joosten
Deel-url
gids.tv/26184168

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Marc van der Linden en Lia van Bekhoven over het overlijden van prins Philip
Prins Philip, Hertog van Edinburgh, is vandaag op 99-jarige leeftijd overleden. De steun en toeverlaat van koningin Elizabeth, overleed vanmorgen op Windsor Castle. Hij kwakkelde al geruime tijd met zijn gezondheid. Vanavond bij Op1 bespreken koningshuisdeskundigen Marc van der Linden en Lia van Bekhoven de gevolgen voor het Britse koninklijkhuis.

Freek Bartels speelt de rol van Prins Harry in de musical Diana & Zonen
De rol van Prins Harry in de nieuwe musical Diana & Zonen wordt gespeeld door Freek Bartels! In het theaterstuk, dat vanaf september te zien zal zijn in het DeLaMar Theater, wordt geschakeld tussen het liefdesverhaal van Diana en de Britse prins Charles en de relatie van hun zoon prins Harry met Meghan Markle. Vanavond bij Op1 vertelt Bartels wat we van het stuk kunnen verwachten.

Rachel Hazes over de documentaire ‘Kleine Jongen: het echte levensverhaal van André Hazes’
Over het leven van André Hazes is al veel gezegd en geschreven. Toch zijn er in de documentaire ‘Kleine Jongen: het echte levensverhaal van André Hazes’ niet eerder vertoonde beelden te zien. In de vierdelige serie die vanaf volgende week woensdag op tv komt, is onder meer exclusief beeldmateriaal te zien, gemaakt door de familie Hazes zelf. Vanavond bij Op1 vertelt André’s vrouw, Rachel Hazes hierover.

Thomas Olde Heuvelt is terug met een nieuwe thriller: Orakel
Schrijver Thomas Olde Heuvelt is terug met een nieuwe thriller: Orakel. Zijn vorige boeken waren een wereldwijd succes en zijn in meer dan dertig landen verkocht. In Orakel verschijnt een schip uit de achttiende eeuw spontaan in een bollenveld, verdwijnen mensen in een mysterieus luik en is er een inlichtingendienst die alles verbergt. Genoeg ingrediënten dus, voor opnieuw een razend spannend boek. Vanavond bij Op1 vertelt Thomas Olde Heuvelt alles over zijn nieuwe boek.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Op1: Marc van der Linden, Lia van Bekhoven en meer op tv

.

Meer uitzendingen van Op1: Marc van der Linden, Lia van Bekhoven en meer