Bekijk de uitzending van Op1: Youp van ’t Hek, Jan-Kees Emmer en meer terug

Do 25 februari 2021 | 22:20 Op1: Youp van ’t Hek, Jan-Kees Emmer en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Youp van ’t Hek, Jan-Kees Emmer en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Youp van ’t Hek, Jan-Kees Emmer en meer gemist.

Op1: Youp van ’t Hek, Jan-Kees Emmer en meer

Datum
Do 25 februari 2021
Tijd
22:20 tot 23:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Jort Kelder, Welmoed Sijtsma
Deel-url
gids.tv/25926854

Onderwerpen van deze uitzending

Youp van ’t Hek over de totstandkoming van zijn populaire columns
Het beste werk van Youp van ‘t Hek van de afgelopen jaren is gebundeld in het boek ‘Als ik God was, werd alles beter.’ De cabaretier neemt ons vanavond bij Op1 mee in de totstandkoming van zijn goed gelezen columns en vertelt over het plezier dat hij zo nu en dan beleeft aan beledigen.

Martin Visser en Marieke Blom over de economische gevolgen van de coronacrisis
De overheidsmiljarden vliegen de deur uit om zoveel mogelijk mensen door de coronacrisis heen te loodsen. Hoofdeconoom van de ING Marieke Blom begrijpt deze strategie van het kabinet. Financieel journalist voor De Telegraaf Martin Visser vindt het zorgelijk: waar ligt de grens? Vanavond bij Op1 bespreken Blom en Visser de economische gevolgen van de coronacrisis.

Koningshuisdeskundige Jan-Kees Emmer over het op straat liggende testament van prins Bernhard
Het geheime testament van prins Bernhard ligt op straat en geeft een inkijkje in de nauwkeurigheid waarmee hij bepaalde wie wel wat zou krijgen na zijn dood, maar vooral ook, wie niet. Koningshuisdeskundige Jan-Kees Emmer heeft de prins meermaals ontmoet en neemt ons vanavond bij Op1 mee in zijn geraffineerde werkwijze.

Hubert Bruls, Johan de Vos & Johanneke van Iwaarden over de onvrede die leeft onder veel horecaondernemers
Het kwik stijgt en de parken puilen uit, maar de terrassen blijven dicht. Niet voor lang, als het aan Johan de Vos van KHN Breda ligt. Hij gaat – of het nou mag of niet– binnenkort zijn zaken weer openen. Restauranteigenaar Johanneke van Iwaarden (KHN Amsterdam) heeft haar bedenkingen bij het plan. Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls reageert vanavond bij Op1 op de onvrede die onder veel horecaondernemers leeft.

Op1: Youp van ’t Hek, Jan-Kees Emmer en meer op tv

.